briselski dragulj

Luksuzni dom prepun retro detalja: Kuća Kaje Ostojić i Džunior Džeka je pravi komadić urbanog raja (FOTO)

Srpska pevačica i belgijski di-džej dekorisali su svoj dom pomalo smelo i veoma uspešno: on je savršen spoj modernog i praktičnog enterijera.
0
1 / 5 Foto: Instagram

Nakon što se zavetovala popularnom di-džeju na večnu ljubav, srpska pevačica je započela život na relaciji Beograd-Brisel, a s obzirom na to da veći deo vremena provodi u svom domu u Belgiji ona i njen suprug su se svojski potrudili da svaki njegov kutak izgleda besprekorno.

 

Kako se obući za letnji noćni provod? Kaja Ostojić je odabrala kombinaciju koju će svaka devojka poželeti ODMAH (FOTO)

 

Reč je o veoma otmenoj kući, a deliće njenog porodičnog raja imamo priliku da vidimo zahvaljujući fotografijama koje Kaja objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

 

Sudeći po ovim fotografijama, očigledno je da porodica Ostojić-Lućente obožava belu boju, koja je savršen izbor za elegantniju dekoraciju doma.

Posebno su zanimljivi intenzivni crveni detalji i nameštaj, poput veoma efektnih stolica u retro stilu.

 

Kajina kuća izgrađena je na dva nivoa, a posebno spektakularno izgleda zahvaljujući pažljivo biranom osvetljenju.

 

Ona ne prati trendove i baš zbog toga je svi obožavaju: Viki Miljković je ove godine okitila jelku u svom stilu! (VIDEO)

 

Iako svaki detalj odiše luksuzom, Kajin topli dom nije strog i hladan - baš naprotiv, čini se kao veoma udoban i komforan porodični kutak, savršen za mlad i urban par.

 

makonda-tracker