kraljica scene

Praznična euforija ili marketinški trik: Motivisana nazivom svog poslednjeg albuma, Bijonse ukrasila jelku plodovima voća (FOTO, VIDEO)

0
Vreme je praznika i zvezde uveliko kite jelke, ukrašavaju domove i, naravno, hvale se svojim dekorativnim umećem na Instagramu. Pozirajući sa rajfom u obliku rogova irvasa ispred ogromne jelke na kojoj dominiraju srebrni i ljubičasti ukrasi, Bijonse je ovih dana bila je posebno inspirisana ove godine.
foto: Bijonse, Instagram
foto: Bijonse, Instagram

Nakon što je posetila Božićni koncert svoje koleginice Maraje Keri i u novembru pokrenula onlajn prodaju prazničnih dukserica, džempera, trenerki i majici sa motivima limuna, kraljica scene pronašla je inspiraciju za novogodišnju dekoraciju. 

 

Kratak video koji je diva postavila na svoj instagram ostavio je mnoge bez daha. Iako je teško koncentrisati se na rasvetu i ukrase koji se nalaze iza leđa pevačice ogromna jelka zaista je ostavila sve bez daha. Dok Bijonse uz Božićnu pesmu Sleigh Ride pozira, noseći rogove irvasa u kosi u ultra kratkoj teget haljini, i šalje fanovima poljupce i srca, možemo uočiti jelku koja je ukrašena zeleno-žutim ukrasima, plodovima limuna i velikom žutom mašnom na vrhu.

 

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

Pevačica je očigledno ispunila svoju želju i zaokružila godinu koja je bila i više nego uspešna. Njen poslednji album Limunada oborio je sve rekorde slušanosti, devet Gremi nagrada koje su se nizale jedna za drugom, sjajna svetska turneja je punila novinske članke širom sveta, a lepa Bi je postala javna ličnost čije ime je tokom godine najviše puta ukucavano u google pretraživač. 

 

foto: Profimedia

Pored jelke koju je Bijonse, očigledno, okitila za svoju dušu i na radost fanova, u videu možemo videti još jednu. Ona je manja i nalazi se u sobi Bijonsine ćerke Blu Ajvi. Devojčica je poželela belo drvo ukrašeno roze i zelenim ukrasima, dok se u podnožju drveta nalazi dekoracija u obliku kolača i igračka balerine. 

 

 

makonda-tracker