Prizor koji se ne zaboravlja

Tople boje Kariba i udobnost, pre svega: Džoni Dep prodaje svih 5 penthausa u Los Anđelesu, a ne zna se koji je od kojeg lepši! (FOTO)

0
U pitanju je 5 stanova koji se mogu koristiti "kao sobe u stanu", kako objašnjavaju agenti, a cena je "skromnih" 12.78 miliona dolara...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac Džoni Dep odlučio je da prodaje stanove, piše Lisa! Mural za divljenje, tople boje Kariba i udobnost, pre svega - to su prvi utisci iz neobičnog enterijera (i eksterijera!) koji čine njegovih 5 stanova na vrhu zgrade u centru Los Anđelesa.

 

Još uvek je neodoljiv: Džoni Dep nakon razvoda izgleda bolje nego ikada (FOTO)

 

Ova neobična nekretnina nalazi se u samom centru grada, a kako američki mediji javljaju, na tržištu je od sredine septembra 2016. godine.

 

foto: Profimedia

U stanovima je uređeno 9 spavaćih soba i 14 kupatila, a zgrada izgrađena u art deko stilu potpuno je renovirana 2007. godine. Na vrhu trinaestospratnice je i bazen, spa centar i fitnes studio.

 

foto: Profimedia

Tri stana su spojena i Džoni ih je koristio za stanovanje i zabave, dok su dva i dalje odvojena i služe kao umetnički studio i gostinski apartman.


Džoni Dep bio ljubomoran s razlogom: Amber Herd u vezi sa čuvenom manekenkom?! (FOTO)
 

U čarobnoj trpezariji je čak i fenomenalan mural koji potpisuju brazilski umetnici Osgemeos, ali ni ostali detalji u neobičnom domu "pirata sa Kariba" neće vas ostaviti ravnodušnim!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker