Raskošno je mala reč

Tajna selidba u bezobrazno luksuznu kuću: Ovako izgleda rajska oaza svetski poznate pevačice

U elitnom kraju su i elitne komšije, pa će pevačica moći da pije jutarnju kafu sa svetskim zvezdama poput Kameron Dijaz i Dženifer Lorens
0
1 / 5 Foto: Profimedia

Američka pevačica Adel se krajem prethodne godine vratila na muzičku scenu, nakon duže pauze koju je napravila kako bi se posvetila porodici.

Iako je megahit Hello izdala u novembru, čitav album je proglašen za album godine i vinuo pevačicu u vrh popularnosti, gde je i bila pre povlačenja u medijsku ilegalu.

Za dom Melanije Tramp luksuz je mala reč: Skupoceni dizajn koji će nadmašiti vaša očekivanja (FOTO)

Kako sa svetskim uspehom dolaze i svetski honorari, 28-godišnja pevačica je svoj bankovni račun obogatila za desetine miliona dolara, pa je nedavno rešila da se počasti i novim domom, koji je kupila u najvećoj tajnosti.

Ipak, inforomacije su procurele i sada javnost zna da se u luksuznoj vili u elitnom delu Los Anđelesa, vrednoj 9,5 miliona dolara, baškari upravo Adel.

Fascinantno parče raja u sred Londona: Ovako izgleda dom Sandre Meljničenko (FOTO)

Iako kuća spolja ne izgleda veličanstveno, pogled na dvorište obrisaće vam uspomenu na sam oblik građevine! Bazen sa tirkiznom vodom ušuškan u prelepo zelenilo pravi je raj za oči, a tu je i mali, prefinjeni letnjikovac, idealan za popodnevni odmor.

Ni unutrašnjost kuće nije ništa manje luksuzna - svih 600 kvadrata na koliko se kuća prostire opremljeni su elegantnim nameštajem i skupim materijalima.

Retka prilika: Zavirite u apartman princa Vilijama i Kejt Midlton u Kensingtonskoj palati (FOTO)

Kuća raspolaže sa četiri prostrane spavaće sobe, šest kupatila, velikim salonom, bazenom i nepreglednim dvorištem. Kako je i red, u elitnom kraju su i elitne komšije, pa će Adel moći da pije jutarnju kafu sa svetskim zvezdama poput Kameron Dijaz i Dženifer Lorens.

makonda-tracker