Zvezde Granda: Luksuz okupan morskim talasima

3
Osim slave i uspeha, pevači iz najnovije postave Zvezda Granda tokom letnje turneje po Crnogorskom primorju dele i zajednički dom u mestu Utjeha koji im pruža potpuni komfor za život iz snova

 

Osim što su za kratko vreme postali veoma popularni pa svakodnevno dele trenutke sreće i radosti, sedmoro finalista takmičenja Zvezde Granda, Darko Lazić, Slobodan Vasić, Milan Topalović, Svetlana Tanasić, Jovan Stefanović i Jelena Kostov, ovog leta dele i zajednički dom na Crnogorskom primorju. Zbog gustog rasporeda koncerata koje imaju po primorskim gradovima, produkcijska kuća Grand iznajmila im je luksuznu vilu u mestu Utjeha koje se nalazi između Bara i Ulcinja. Da bi imali mir i preko potrebnu tišinu za odmor između nastupa, privremeni dom mladih pevača od petsto kvadratnih metara smešten je u izolovanoj uvali, a njeno dvorište izlazi na malu privatnu plažu. Vlasnici vile izuzetno su predusretljivi prema svojim popularnim stanarima pa povlađuju svim njihovim željama.

z_granda_dom1712_918370972.jpg

Ovaj luksuzni dom koji čini šest nivoa, sagrađen je u primorskom stilu. Fasada je od kamenja koje ovom prelepom zdanju daje dodatni šmek, a ukućani u svakom trenutku mogu da uživaju na privatnoj plaži i daleko od očiju znatiželjnih prolaznika. Na prostoru koji spaja kuću i more, postavljen je šank koji je tokom dana glavno mesto okupljanja mladih pevača. Deo dvorišta zauzima i neobična prostorija, takozvana soba za odmor, specijalno napravljena za popodnevno opuštanje i zaklon od jakog sunca. Zanimljivo je to što su kreveti kojima je opremljena uzidani u stenu, prirodni zid ove prostorije, a njen celokupni ambijent podseća na enterijere najlepših hotela na grčkom ostrvu Santorini.

z_granda_dom1621_535604205.jpg

Prizemlje kuće čini prostrana dnevna soba sa velikim prozorima, tako da ima dovoljno svetlosti za celo prizemlje od sto kvadratnih metara. Videvši u jednom katalogu specijalno dizajniranu garnituru za sedenje iz 1936. godine, vlasnici vile odmah su je naručili iz Nemačke. Svi detalji koji ovaj prostor čine unikatnim, birani su po svojoj lepoti i udobnosti pa je spoj modernih i rustičnih komada savršeno uklopljen u morski ambijent.
Svaki segment vile obezbeđuje pun komfor i mogućnost da svaki ukućanin uživa u svojoj privatnosti. Ipak, trenuci koje momci iz grupe provode zajedno, najdinamičniji su u teretani koja je specijalno opremljena na drugom spratu.
- Svakodnevno vežbamo u savršeno opremljenoj teretani. S obzirom na to da skoro svake večeri pevamo i često putujemo po celom primorju, fizička kondicija izuzetno nam je važna. Pošto ćemo nakon koncertnih aktivnosti u Crnoj Gori turneju nastaviti po Srbiji, trudimo se da iskoristimo svaki slobodan trenutak za uživanje u bazenu i moru – kaže Jovan Stefanović.

z_granda_dom1640_425982971.jpg

Na poslednjem spratu velelepne vile u kojoj tokom celog leta borave Zvezde Granda, nalaze se dve spavaće sobe. Baldahini koji se izvijaju iznad bračnih kreveta izgledaju romantično, kao da su deo scenografije najlepših bajki.

z_granda_dom2250_641180944.jpg


- Čim sam je video, bio sam oduševljen lepotom ove kuće. Naročito mi se sviđa to što oko nas nema ljudi i što imamo privatnu plažu. Svako ima dovoljno prostora za potreban mir – dodaje Slobodan Vasić koji svoju spavaću sobu deli sa Darkom i Jovanom.
– Nas trojica odlično se slažemo i svako ima svoj deo prostorije u kome čuva igračkice koje dobijamo od obožavateljki. Nismo donosili svoje lične stvari zato što smo znali da u ovoj izuzetno luksuznoj vili imaju sve što može da nam zatreba pa čak i više od toga.

z_granda_dom1828_413653557.jpg

Dva od šest nivoa ovog velelepnog zdanja imaju bazene. Onaj sa slatkom vodom veličine osam puta deset metara nalazi se na drugom spratu, dok se na poslednjem nivou nalazi nešto manji bazen napunjen morskom vodom. Da o svakom detalju u vili njeni vlasnici pažljivo vode računa, pokazuje i podatak da se svakog drugog dana voda u bazenima menja.
- Najviše vremena provodimo u bazenu i odlično se zabavljamo. Kada je u moru hladno za kupanje, uživamo u bazenu koji se nalazi na drugom spratu kuće, a smislili smo i neke takmičarske igrice u vodi uz koje se odlično provodimo kad god imamo slobodnog vremena. Boravak u ovoj kući predstavlja jedinstvenu priliku da se dobro upoznamo – ističe Darko Lazić.

Svaka soba ima posebno kupatilo koje je uređeno u skladu s njenim nameštajem. Tako je na poslednjem nivou sve u belom, dok je sprat ispod u braon nijansi, a prizemljem koje je najbliže moru, dominira plava boja.

- Zastao mi je dah kada sam ugledala prelepu vilu u Utjehi. Svaki detalj u kući namešten je s ukusom i prezadovoljna sam delom koji sam dobila. Svoju sobu oplemenila sam ličnim stvarima koje me podsećaju na moj dom. Ovde se svi osećamo kao prave zvezde jer je sve podređeno našim željama. Za vreme retkih slobodnih dana, vlasnik vile Braca sprema nam roštilj i onda nastaju prave male žurke na kojima se zabavljamo za našu dušu  – priča Svetlana Tanasić.

z_granda_dom2243_305595266.jpg
 
Momci i devojke iz grupe svako slobodno veče provode na terasama koje imaju fantastičan pogled na pučinu. Romantične večere priređuju jedno drugom i producent Saša-Žika Jakšić i njegova verenica, voditeljka Dajana Paunović.
Ksenija Konić

makonda-tracker