Moj Kutak - Irina Radović: Vesele boje za dobar dan

0
Kutak u kojem stvara na Prvoj srpskoj televiziji voditeljka Irina Radović obogatila je šarenim detaljima koje je ponela iz svog doma kako bi se što prijatnije osećala tokom radnog vremena
Irina Radović, foto: Luka Šarac
Irina Radović, foto: Luka Šarac

Ključevi za auto - Moj auto je moja jača i bolja polovina, pošto ima dana kada sam u gužvi i živim brzim tempom, pa mi automobil umnogome olakšava život. Zato su ključevi u svakom mom kutku.

Šoljica - Volim da mi radni dan počne uz kafu, a ova šoljica jedna je od mojih najdražih prvenstveno zbog veselih boja kojima je oslikana.

Kompjuter - U emisiji Žene obrađujemo najrazličitije teme, a da bih se putem interneta informisala o svakoj i istražila je na najbolji način, neophodan je mi je kompjuter.

Porodična fotografija - Deo svog doma nosim uvek sa sobom, a to je naravno fotografija na kojoj smo moja ćerka Iskra i ja. Njen osmeh mi uvek ulepša dan.

Mobilni telefon - Bez mobilnog telefona ne mogu da zamislim dan, pa se od njega retko kad i odvajam.

Knjige
- Jedan od autora koje čitam u poslednje vreme jeste Zoran Milojević, koji na interesantan način u svojim delima obrađuje najrazličitije teme, pa njegove knjige trenutno krase moj radni prostor.

makonda-tracker