mali komad raja

Gde žive princ Filip i princeza Danica Karađorđević? Umesto dvora, stan u srcu Beograda, a u njemu – mala galerija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

opet lupate

17-06-2023 17:18h
Ko to uporno gura u medije ove njihove nepostojece titule princa i princeze? Srbija je republika, nema monarha i sve monarhisticke titule su u Srbiji nepostojece i neprihvatljive.

Mrsoje

17-06-2023 17:50h
Sve MOJ DO MOJEGA...Ona je princeza ko što sam ja marsovac...Hvala Bogu pa su ukinuli monarhiju inače bi se sad ova ČEPILA

Rada

18-06-2023 18:34h
@Mrsoje
Ćerka onog ćopavog slikara, Cileta...

Andjelina

18-06-2023 14:25h
Au koliko ste zli !

Шумадинац

19-06-2023 22:40h
С ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ. СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ЊЕНА ДЕЦА ВЕРНА. РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ. ДОЛЕ РЕПУБЛИКА.

Ana

20-06-2023 07:19h
Taj Filip mi se uopšte ne svidja.Tolika mržnja prema ocu i maćehi,i to ispoljeno preko medija,je poslednji prostakluk.Kako će otac da ga primi na dvor,kad oni nemaju ni mrvicu pristojnosti prema roditelju koji ga je podigao kad je bio mali.Sad veliča majku,koja se setila da ima decu,kad su ona porasla.Što ih nije čuvala kad su bili mali?.Mislim da je ovaj odnos sa icem delo Danice,koja hoće da sebe stavi u prvi plan.

Analiza

20-06-2023 11:06h
Kulturni bračni par koji se trudi da živi običnim životom
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: