spektakularno

Ne jedna, već TRI JELKE, a kad vidite dekoraciju SRCE ĆE VAM STATI: Didi Džej očarala izgledom vile na Vračaru

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

necu jednu necu dve tri su za srecu

27-12-2022 23:36h
sve je ovo lepo ali dali može da odvoji pozamašnu sumu da nešto uradi sa licem ili izgleda tu ne može da pomogne ni PVC pa nadomešcuje kicericom od kuce i jelki

bzvz

28-12-2022 09:15h
Preterano, bez stila i ukusa. Teško iskompleksirana žena, koja želi svima da stavi do znanja da ima para. Mora da je odrastala u teškom siromaštvu. Za ra zliku od komentara gde se predlaže plastična operacija, koja je takođe teška glupost, ja predlažem profesionalnu psihijatrijsku pomoć.

Visnja

28-12-2022 10:02h
Staviti pored cisterne sa amonijakom da se iznivelise.

DIDI DŽEJ nije sa ove planete

28-12-2022 11:58h
intimno je njeni demoni zovu ČIKA DIČA ... vidite položaj zvezde sama satana sa rogovima

perica

29-12-2022 10:48h
Ta mozga nema ni za prvi razred osnovne skole.

O. K.

29-12-2022 18:49h
Zasto se toliko pise o ovoj devojci, ispraznog, bezlicnog, neinteligentnog pogleda, lika i pojave? Samo zato sto njen muz ima para??
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: