luksuz

Raskošne Bregine vile na Senjaku: Šuška se da dan snimanja u jednoj od njih košta 5.000 evra (FOTO + VIDEO)

0

Kako komšije kažu, iako je prava svetska zvezda u svom žanru, kad je poznati muzičar Goran Bregović u elitnom beogradskom naselju, ponaša se kako sav normalan svet.

foto: Ana Denda
foto: Ana Denda

Ekipa Kurira posetila je Senjak u potrazi za Breginim vilama, a tom prilikom je i popričala sa komšijama alfe i omege Bijelog dugmeta i mnogih drugih uspešnih muzičkih projekata.

 

Poznato je da Goran poseduje dve vile u ovom delu grada, a kako se šuška među njegovim komšijama – izgleda da je kupio i treću. Komšije su ekipi Kurira rekle da imaju saznanja da u jednoj od njih živi kada je u Beogradu, kao i da ima i nekretnine koje su trenutno u fazi sređivanja.

- Kuću, za koju me pitate, on izdaje, ne živi u njoj, ali je nedavno kupio još dve vile u blizini, obe su na Senjaku. Ne znam tačno gde se nalaze, ali se priča da je već krenuo s radovima i da jednu od njih uveliko renovira. Koliko sam ja čula, praviće ogroman bazen na krovu, ali detalje zaista ne znam - ispričala je jedna od komšinica.

 

U jednoj vili u oči odmah upadaju visoke zidine koje su tu verovatno da malo zaštite dvorište od radoznalih pogleda, kao i ograda u belom kamenu. Po priči komšija u tom objektu ga ne viđaju toliko često, ali da zato u vili uvek ima nekoga.

 

Bregina Vila, Senjak, Goran Bregović
foto: Ana Denda

- Goran tu nekretninu koristi za izdavanje i unutra se snimaju mnogi filmovi, serije, spotovi, reklamne kampanje. Po naselju se priča da cena jednog snimajućeg dana u njegovoj kući sada košta 5.000 evra, ali to ne znamo sigurno – pričaju komšije.

 

Vila u kojoj Goran živi kada se nalazi u Srbiji ima fasadne cigle i sa velikim je belim prozorima. U dvorištu su se mogli primeti koš, pas, dva automobila i tronitet. Trava i živa ograda su bile uredno pošišane, a bilo je primetno da se u kući nalaze i neki ljudi.

 

Susedi su još naveli da Bregu viđaju s vremena na vreme, kao i to da mnogo voli da vozi motor.

 

- On je jedan normalan čovek koji ide u prodavnicu isto kao i svi drugi, ali definitivno je atrakcija gde god se pojavi. Uglavnom je na motoru kada god je suvo vreme - ispričala je jedna od komšinica.

 

1 / 11 Foto: Ana Denda

 

Tu priču je potvrdila i radnica obližnje prodavnice u koju Brega zna da svrati po namirnice kad je u Beogradu.

 

- Dođe Brega kod nas kada je u gradu. Kupuje osnovne stvari, pa svima nam treba hleb. Vole ljudi kada ga vide ovde, uvek imaju neko pitanje, dobace ponešto, ali on nema problem s tim. Svakome se javi, nasmeje, odgovori – kaže prodavačica.

 

makonda-tracker