(foto)

Kao i svake zime — LUKSUZ BEZ PREMCA: Dragana Mirković otvorila vrata svog dvorca i pokazala raskošnu dekoraciju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

cela je sirota otekla

25-12-2021 13:33h
sto od inekcije u obrazi sto od jake hrane gotovo zadrigla i besna vidite koliko joj je samo glava porasla od prebranca s rebarcima ... kao da nam svojom pojavom govori 'moj i frizider mog tomija je neprestano pun i kad ga otvorim u tri nocu i to oba krila i napunim se hranom niko srecniji od mene i mog tomija kad mu se kasnije isp*dim u krevetu' ... zavidimo joj ...

bravo

25-12-2021 20:25h
@cela je sirota otekla
kao da se takmice s cecom koja ce da ima vecu glavu - kao da je to neka titula prestiz mada je iskreno i dalje ceca ubedljivo najveca glava od svih tih preuhranjenih pevaljki kolko god s godinama same od sebe pocnu da se duju snezana djurisic ana bekuta itd na jednoj slici sa sladjom alegro izgleda kao onaj film sa svarcenegerom na aerodromu kad iz jedne glave izlazi druga e bukvalno cela sladjina glava moze da stane u cecinu uzas

Сања

25-12-2021 15:16h
Гледала сам Драгану у Минхену одличан Глас све на месту…Као што видим Дом врхунски изгледа за похвалу, мала замерка превише естетске хирургије упропастила се и ако изгледа и без операција одлично.

Ss

25-12-2021 15:59h
Ne razumem ja luksuz u pocepanim farmerkama. Jedna lepa elegantna haljina uz ovaj ambijent je nužna. Dobra je i sve joj najbolje želim.

Jecka

26-12-2021 07:48h
Divna Dragana

Džordž Malkovic

26-12-2021 14:08h
A kam gi krave i štala iz mladosti ? E pokondirene tikve i doktori nauka.

Dusan

26-12-2021 16:05h
Onaj je olicenje polusveta i njegovog sistems vrednosti

Danka

26-12-2021 16:20h
I pored tog luksuza ,potrčala je kod Pjevića da peva,nikada dosta.Što ne otpeva neśto humanitarno?

sevastija

26-12-2021 17:36h
Dzaba sto je bogata kad nema ukusa. Ana Ivanovic i ove godine ima najlepsu jelku, okicenu sa stilom, minimalno i sa porukom. Sustina praznika nije u kicu i skupocenim poklonima, sustina je ljubavi i sreci. Sarecni ljudi nemaju potrebe da prave kic od svog zivota. Jelka treba da se okiti tako da joj se vidi dve trecine grana a ne da je sve nabito neznas dali je jelka ili buket od 2 metra natrpan svim i svacim.

Biljana

26-12-2021 17:44h
E Moja Gago Bog ti dao tvojoj deci Tonin I tebi Puno Srece I Zdravlja a ja smohrana majka I baka nemam danas na Materice ni za cokoldu a tako je u Zivotu Jos sa Kalemegana te Obozavam I Volim sve sve tvoje pesme Al naj za mene Krox sljivake Ziveli

Marijana

29-12-2021 01:36h
Volim tvoje pesme i to sto tako dugo trajes,ali svi ti botoksi,stezanja i rastezanja sto god da je promenilo ti je licni opis , ne licis na sebe,zalosno i toliko ocigledno. Sve "dame " na estradi se takmice,koja ce sebe vise da unakazi i da nas ubedjuju koliko je to lepo. Dostojanstvo , tako prihvatite svoje godine.

Bokii

29-12-2021 19:15h
Nikad nije znala da se obuce.Katastrofa.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: