istančan ukus

Bajkovitu VILU u Australiji prodala je za MILION dolara: Zavirite u magični DOM Kajli Minog u kojem je provela decenije

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Mikser

13-09-2021 22:11h
Sta je ovde bajkovito , da mi je znati
Moja garaza je daleko solidnije gradje

Ксенија

14-09-2021 06:31h
Сваки, иоле бољи двособна стан (две спаваће собе) толико кошта. То није никаква цена за кућу у ово време. Или је информација погрешна, или је то баш нека мала и лоша кућа у лошем крају.

Syd Girl

22-09-2021 05:08h
@Ксенија
Kuca je stara i mala. Pogledajte kucu do nje, ista je kao i Kajlina. Te kuce su gradjene sve iste u jednom shoru, sto je bio cest slucaj u posleratno vreme da se kuce za radnike odredjene firme grade po istom planu.
Ova kuca je najverovatnije heritage (od istorijskog znacaja), jer je unutrasnjost moderna a spolja je ocigleno nisu menjali, ostao je taj prastari viktorijanski stil. Veoma je uobicajeno da se pojedine kuce ili pojedine ulice ili kvartovi ne mogu menjati (moze samo da se krpi i kreci, nikakvo rusenje, pregradjivanje itd) jer su proglaseni da imaju istorijski znacaj.
Inace, dvosobna kuca je vrlo, vrlo nepopularna za porodice. Obicno tu zive samci ili parovi bez dece. Nova gradnja u Sidneju ima sve vise i vise soba. Standardne kuce za cetvoroclanu porodicu imaju 3-4 sobe (spavace, samo se one broje) + kuhinja, min 2 kupatila, dnevna soba, porodicna, gaming room...
Tako da je Kajlina dvosobna kuca (znaci 2 spavace sobe) pravo prkn@. Medjutim, Armadale je u srcu Melburna, tako da je to i prodalo ovu rusevinu za tolike pare.
Cesto se stare kuce kupuju samo zbog placa, da se ruse i sagrade nove. Medjutim, rusenje je zabranjeno za kuce od istorijskog znacaja. Kada bi opstina skunula ovu zabranu, cena kuce bi preko noci skocila bar 50%.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: