NJEGOV DOM

JEDAN OD NAJBOGATIJIH POSEDA U MRČAJEVCIMA: Ovako izgleda luksuzno imanje Miroslava Ilića (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Neko

25-12-2020 12:44h
Mogu samo da kazem bravo! Bravo jer je svojim i samo svojim radom novac zaradio. Bravo jer se nije stideo svojih korena. Bravo jer je negovao veze sa svojim selom. Bravo jer je sačuvao i oplemenio očevinu, za razliku od mnogih koji su je prepustili stihiji i propadanju. Ovo sto vidim, toliko je lepo da mogu samo da se divim.

materija materiju matira

25-12-2020 14:07h
a duhovnost ? a ljudskost ? a očinstvo ?
gde su sve divne karakterne , kolegijalne , civilizovane osobine ?

ab

27-12-2020 10:46h
@materija materiju matira
Duhovnost? Čovek je pevač narodnog melosa, potekao iz i ostao "u narodu; kada bi insistirao na duhovnosti, delovao bi izveštačeno. Ovako je, bar, autentičan. Kolegijalnost na estradi? Hm. Očinstvo? Šta reći? Istina je uvek negde na sredini.

Maraja

25-12-2020 17:51h
"Gospodina" Miroslava , na moju veliku žalost imala sam prilike da vidim u izuzetno ružnom svetlu . Videla sam kako se ponasa na salteru banke. Vikao je iz sveg glasa kako moraju da mu unovce ino ček na ime njegovog oca. Posto je on Miroslav Ilić "zvezda " i svi ga znaju.Tako da posle tog i cidenta dotična zvezda je pokazala kako je bedna i umišljena. Nemam lepo mišljenje o skorojevićima.

Verica

27-12-2020 11:27h
@Maraja
Ni ja nemam lepo mišljenje o skorojevićima. Ali, tu ubrajam one koji voze džipove, razmeću se firmiranim stvarima, ordiniraju po popularnim kafićima, slikaju se pored luksuza u enterijeru, izigravaju elitu...Sve to mi je daleko od ovog jednostavnog čoveka.

Etno lepota

29-12-2020 10:41h
Ljubitelj sam etno stila i priželjkujem seosko imanje sa belom kućicom i vajatom, negde na selu. Da mogu, ovaj Miroslavljev drugi dom stavila bih u udžbenike arhitekture, kao primer i pokazatelj kako treba to da izgleda. Sakriveno, nerazmetljivo, ukusno, sa merom, prelepo. Ne shvatam one estradne zvezde koje zidaju velelepne vile i opremaju ih u hladnom minimalističkom stilu kao da su kancelarija a ne dom. Ovo je primer imanja koje ima onu vekovnu toplinu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: