SELI SE

NIKOL ŠERZINGER ODLUČILA DA PRODA LUKSUZNU VILU ZA 8 MILIONA DOLARA: Njen dom će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

0

Postoji nekoliko spavaćih soba na donjem nivou od kojih je jedna pretvorena u teretanu, a zidovi od prozora pružaju opuštajući pogled ka gradu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Nikol Šerzinger odlučila je da se iseli iz luksuzne vile, koju je pre četiri i po godine kupila za 3,75 miliona dolara.

 

S obzirom  na to da je dosta uložila, ona sada višespratni savremeni dom na strmoj padini visokog grebena iznad Sanset Stripa u Los Anđelesu prodaje za 8 miliona dolara.

 

Postoji nekoliko spavaćih soba na donjem nivou od kojih je jedna pretvorena u teretanu, a zidovi od prozora pružaju opuštajući pogled ka gradu. Druga prostorija u kojoj može spavati najmanje četvoro ljudi sadrži dva seta kreveta na sprat, dok glavna spavaća soba zauzima vrhunski položaj na nivou penthausa. Linearni kamin zagreva prostor spavaće sobe, dok prostrana dnevna soba izlazi na privatnu terasu koja u središtu ima moderan bazen. Posebno moderno kupatilo izlazi takođe na drugu terasu, a posebno dizajnirani ugradni ormar dovoljno je velik, te deluje kao da ste u butiku.

 

Sama nekretnina podseća na kuću iz bajke, s obzirom na to da je na vidikovcu, a za uređenje svakog sprata se pravio poseban projekat.

Trospratna vila sastoji se od četiri spavaće sobe i četiri kupatila, a prostire se na malo više od 4.600 kvadratnih metara.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Svaki sprat oivičen je staklenim zidovima, odakle se pruža neverovatan pogled ka centru grada koji doseže sve do Tihog okeana.

 

Otvoreni životni prostori na glavnom nivou sastoji se od elegantne kuhinje, prostrane trpezarije postavljene uz prozore koji se protežu od poda do plafona, koji se otvaraju na veliku terasu.

 

Tu je i udoban dnevni boravak sa dve sofe postavljene jedna nasuprot druge, pored otmenog kamina od belog mermera.

 

Od dodatnih sadržaja, tu je i kućni bioskop sa krevetima presvučenim plišom i posebno dizajniranim sedištima za gledanje filmova na velikom platnu. Iz mini-dnevne sobe izlazi se na lođu sa barom, gde se nalazi maleni bazen za kupanje, dok je pored postavljena ljuljaška koja gleda na grad i pruža očaravajući pogled.

 

 

 

 

 

makonda-tracker