"sveto mesto"

MNOGI SU SE IZNENADILI, ALI I ZAČUDILI: Elena Karić na neobičan način dekorisala dom, pa onda dala OBJAŠNJENJE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

svedok

22-08-2020 22:14h
s vremena na vreme vesti o sazrevanju zene u izolaciji da narod vidi da je jos normalan

prolupano

22-08-2020 22:23h
ko zna sta bismo mi kao svedoci godinama u izolaciji radili mozda jos nesto gore nego naše dve poznate svedokinje.

ko sto kaze stara poslovica

22-08-2020 22:26h
kur i pravi i kvari ... vidite sta napravi s zenom ... satanistu u pokusaju ... mnogo sirota voli da bude satanista ali nekako ne moze ni to ... nju i karkerusu nece ni sam vrag ...

Pepsi

23-08-2020 04:27h
Koga više zanima, taj ološ ženski? ludog Karića i prolupalu majku.

BGD

23-08-2020 07:09h
Ova se ubija od dosade.....

Vasar Tastine

23-08-2020 07:56h
Netalentovana, jos uvek ambicijozna, ocvala sponzorusa svoje budalastine naziva kreativnoscu? Evo ja sam se zacudila, koliko je neinventivna i prazna.

nella

23-08-2020 10:05h
osla definitivnooooo.

Twitty

23-08-2020 10:07h
Kod nas vazi ono cim si drugaciji nisi normalan, i sve sto im nije jasno stavljaju pod sektu. Budi svoj, budi drugaciji, ne uklapaj se u vecinu. Eleni zelim svako dobro, nije ona blesava, kakvi smo ljudi postali, jedini lek je ovako pobjeci od ljudi.

Mima

23-08-2020 10:43h
Sto je lice starije a telo otrcanije, nema vise sponzora, a botox i silikoni ne pomažu, okrenimo se feng šuiju, pijenju sopstvene mokraće i kacenju stolova na plafon i prosipajmo fejsbuk citate o lepoti starenja, dok u stvarnosti ne izbijamo od plasticnih hirurga. Umesto da je majka koja je sa Kosova i koja ide u crkvu naučila da težnju za Bogom napoji tamo gde treba a ne u satanizmu, ona je od sopstvene kćeri vec odavno napravila bankomat kome se u srednjim godinama mehanizam pokvario.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: