kao iz mašte

BAZEN, IKONE I GARDEROBER KAKAV SE NE VIĐA ČESTO: Zavirite u nestvarni dom Seke Aleksić (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

ja sam

09-07-2020 16:08h
Uz ikone ide skromnost i krotkost a ne raskod i razmetanje materijalnim stvarima.Bogatstvo su deca a ovo ostalo je lecenje kompleksa .

Zare

09-07-2020 16:43h
@ja sam
Misliš da ona nešto zna o veri, osim da se prekrsti! Naravno da ne! Sam raposred ikona je totalno nekanonski, sve je razbacano po zidu, a tek ikona Belog Anđela na zemlji u ćošku, iza njenih leđa! Zar se tako ikone drže? Pare ne mogu da kupe obrazovanje, kulturu i poreklo, sve oni što nema 99% estrade!

svašta

09-07-2020 18:43h
@Zare
Ko jos stavlja ovolike ikone na zid? Samo hvalisavci?
A tek, ovo:
"Jakov može bezbedno da trči i igra se u skoro svakom kutku dvorista".
Bolje joj je da pripazi da dete ne upadne u bazen.

Miloš

15-07-2020 00:46h
@Zare
Ikone na zidu imaju svoj poredak, a ovo kod nje je blagi užas. Kič! Ovo ne samo da nema veze sa verom, nego više deluje kao neko sektašenje. Doduše, nije ona jedina, puno je onih koji tako "kite" zidove, a zparavo ne shvataju da vera nije (samo) u ikonama, nego u životu po Jevanđelju. Čovek može imati jednu ikonu u domu, ali ako mu je duša puna iskrene vere, one će tako živeti, misliti, raditi... Neko može da ima sto ikona, ako je sve moda i farsa, on je običan bezbožnik koji od vere pravi način za samopromociju. Uostalom, zna se da svaki pravoslavni dom mora da ima dve ikone: Hrista Spasitelja i Presvete Bogorodice, a mi Srbi tome dodajemo i ikonu krsne slave. Neko ima samo jednu ikonu, recimo krsne slave ili Hrista Gospoda, ali opet kažem bitna je snaga i iskrenost vere. Onda je sve drugačije, sve ima smisla. Očito da ova žena ima para, ali nema ni kulture, ni ukusa, a po najmanje poznaje veru koju ispoveda. Verovatno je od nekoga videla da tako radi, pa je i ona rešila da kuću ispuni ikonama. To već prelazi u neukus!

Stojan

27-07-2020 12:36h
@Zare
Nisu to originalne stare ikone koje nesto vrede!
Sve ove sa zida na gomili ne vrede ni 1000 evra!

Saturnija

24-09-2020 11:57h
@Stojan
Njihova vrednost se ne mere novcem. Enterijer je prekrasan.

Saturnija

24-09-2020 12:00h
@Miloš
Milose, snagu njene vere ne meris ni ti ni ja, to cini onaj kojem se ona obraca. Bog je milostiviji od nazovi pravih vernika koji stalno osudjuju druge. Pravi vernik treba da je okrenut iskljucivo sebi, da bdi nad svojim delima i recima i eventualno ukaze na neki tezak propust bratu i sestri u Hristu. Ovo sto vi radite nije po Jevandjelju.

moje lično mišljenje

09-07-2020 18:49h
Dom joj je nestvaran i ogroman kao silikonke.

Marko

10-07-2020 08:26h
Englezi imaju izraz da novac ne moze da ti kupi klasu. O klasama u Engleskoj najbolje govori nacin izrazavanja. Tako da je moguce da vidis i coveka na plocniku, ali po nacinu na koji govori ti je jasno da je aristokratskog porekla. Na ovim slikama je sve suprotno.

Brzi

10-07-2020 22:12h
Sve je ovo farsa,Seka je klasični folirant ,bez kulture I vere ,koristi ikone I te jadne životinje kako bi na instagramu pratiocima prikazivala idilu,I koristila sponzore za dodatnu zaradu.Veoma prosta I neobrazovana osoba ,bez poštovanja prema ikome.
Love ima to se vidi ,ali praziluk još iz bu*e viri ,To što živi na Pazovačkim oranicama ,za bolje I nije,a kuća krš montažna ,sva ispucala,gipsani zidovi ,izbutra ništa posebno,sve slike su iz specijalnih uglova.

Miki

11-07-2020 08:10h
Pa zar novine nisu govorile da je Seka muslimanske veroispovesti i da se zove Zuhra???

U Srbiji..

11-07-2020 09:21h
se reč Zavist piše velikim slovom, ha ha...

Sonja

02-08-2020 10:51h
Kako ce ova basta da izgleda kad doje zima, sneg. Jadne palme.

Sonja

02-08-2020 10:51h
Kako ce to dvoriste da izgleda kad ddje zima, padne sneg, temperatura u minusu. Jadne palme.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: