čarobno

U NOVOGODIŠNJIM ČAROLIJAMA UŽIVA I ONA: Ana Sević pokazala prazničnu idilu u svom stanu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Miki

17-12-2018 21:28h
Sve od Darkovog novca, zivela je u stracari. Stida nema.

Fan klub Keri Bredso i Lee Kis

18-12-2018 08:07h
@Miki
Tako ti je to kada muskarac ima smisla za humor, sve zene su njegove. Novac ih ne interesuje vec samo sarmantan muskarac koji moze da ih isprati, da se ostvare kao zene.

Dosta

18-12-2018 07:25h
Sta vas briga kako oni dele i raspolazu njihov novac,kretenu ..ne vidis da imaju dete,nisi ga ti rodio. Gledaj tv posla...kakvi seljaci ...e Darko..e Ana... sta vas briga ,idite radite i ne gledajte sta su oni zaradili,zena isto peva a i majka je glupane

let

18-12-2018 07:51h
Ani se na licu vidi koliko je proracunata, ona tacno zna kad treba koju ulogu da odglumi..a Darko, on je decko iz naroda, jednostavan, dobar, posten i malo naivan

SANJA_BGD

18-12-2018 08:30h
Uredjuje Darkov stan,njen niti je bio,niti ce biti!
Da ga nije ona zaradila???

nella

18-12-2018 12:52h
ma nemamo mi nista protiv A. a ni stana.vec covek joj zivotno ugrozen a ona misli o deda m.boli nju o s.haa .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: