izgorelo do temelja

USPELE SMO SAMO GOLE ŽIVOTE DA SPASEMO: Katarina Oksenberg izgubila DOM u STRAŠNOM požaru

0

Ćerka Jelisavete Karađorđević je još jedna osoba u nizu koja je izgubila dom u razornoj stihiji koja je zadesila Kaliforniju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Katarina Oksenberg, najstarije dete srpske kneginje Jelisavete Karađorđević, suočila se sa razornim požarom u Kaliforniji i pretrpela stravične posledice. Naime, njena kuća je izgorela do temelja, a u vilu se uselila pet dana ranije sa svojim ćerkama.

Plašim se da se vratim u svoj dom jer su ostale samo ruševine. Moje tri kćerke i ja smo uspele samo gole živote da spasemo", rekla je ona.

"Sada živimo kao nomadi, kodprijatelja. Jeste, naravno, najvažnije da smo svi živi i zdravi, jer su mnogi izgubili živote u ovoj vatrenoj stihiji. Ali ne mogu da verujem da je sve moralo ovako da se dogodi. Proces  evakuacije je bio veoma loše organizovan, dan ranije su nas obavestili kako je sve pod kontrolom, da naša oblast nije ugrožena, a onda mene i decu probudio strašan dim. Pogledala sam na sat, bilo je tačno 8.30 i u panici smo istrčale napolje. Odeća koju smo imale na sebi je jedino što smo spasile. Ostale smo bez svega, a najviše žalimo za porodičnim albumima."

 

Katarina Oksenberg se prošle godine borila sa paklom ozloglašene sekte u koju je stupila njena ćerka Indija. Tek što je izašla iz jednog horora - ušla je u drugi.

Ne mogu da verujem. Uselile smo se samo pet dana ranije, još nismo uspele ni da se raspakujemo. Naša kuća izgleda kao armagedon, nema ničega, ostale su ruševine. zgarište. Kao da nas je zadesio smak sveta. Sve ovo nas je duboko potresno, ne znam kako ćemo dalje. u šoku smo, ovo je najtraumatičniji događaj u našim životima", tužno zaključuje Katarina.

 

makonda-tracker