belo i elegantno

ONA JE SVE SEM PRAVE DOMAĆICE: Pogledajte u kakvom raju živi učesnica popularnog rijalitija

0

Znamo je po učešću u rijalitiju, a kada vidite njen dom, poželećete da živite s njom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tamra Džadž je fitnes trener, a postala je poznata zahvaljujući rijalitiju "The Real Housewife of Orange County". Pre dve godine bila je umešana u skandal kojim se bavio čak i FBI, pošto su njene slike u toplesu pronađene na društvenim mrežama jedne petnaestogoišnjakinje.

 

Tamra Džadž
Tamra Džadžfoto: Profimedia

Prošle godine Tamra je uzbunila javnost postavljajući na društvene mreže svoje slike u premalom šorcu, ali ovoga puta razlog je bio uznemirujuć i zapravo opravdan - tamra je iskoristila popularnost koju joj je rijaliti doneo kako bi ukazala na opasnost od raka kože, a na fotografijama se jasno video mladež, koji je ukazivao da ima melanom.

Naporno treniram zbog ovakve zadnjice i planirala sam da u novembru sa 50 godina učestvujem sa njom u fitnes takmičenju, ali biće da bog ima druge planove. Ovu sliku vam pokazujem da biste videli kako izgleda melanom. Neću vaše sažaljenje, hoću da sačuvate svoju zadnjicu i proverite svoje telo. Ovo je bila najobičnija ravna flekica. Nisam ni sanjala u kakvu će se noćnu moru pretvoriti. Tužna sam, zabrinuta i besna ali makar smo je uhvatili na vreme", otkrila je Tamra.

Rijaliti zvezda je zahvaljujući ranom otkrivanju bolesti uspela da se izbori sa njom.

 

Nedavno je odlučila da proda svoj fantastični dom u Kaliforniji, a cena njenog Ladera ranča je 1.799.000 dolara.

 

Pogledajte gde živi ova američka rijaliti zvezda.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker