dom iz snova

Toskana u Kaliforniji: Fantastični dom Elen Dedženeres prodat za 34 miliona dolara (FOTO)

0

Slavna voditeljka prodala je vlasniku Netfliksa Tedu Sarandosu luksuzno kalifornijsko imanje u Montesitu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Početna cena je bila skoro 11 miliona dolara skuplja, ali Elen je konačno popustila i spustila cenu. Sarandos je nedavno prodao svoju kuću u Malibuu pop zvezdi Robiju Vilijamsu za 21 milion dolara i brže-bolje taj novac investirao u još impresivnije imanje.

 

foto: Profimedia

Iza velikih gozdenih vrata kroz koja se ulazi na imanje krije se ogromno dvorište uređeno u antičkom stilu, prepuno maslina, agava i ukrasnih kamenih stubova. Glavna rezidencija izgrađena u toskanskom stilu i broji više od 975 metara kvadratnih metara, a dizajnirao ju je arhitekta Volis Frost.

 

Pogledajte galeriju sa fotografijama ove prelepe kuće:

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Idilične terase obasjane suncem i veliki bazen kao stvoreni su za opuštanje u dvorištu, a novi vlasnik će od sada na raspolaganju imati i šest spavaćih soba, 8 kupatila i prostrani dnevni boravak koji krase kameni zidovi, a svaka od prostorija uređena je u rustičnom stilu po uzoru na stare seoske kuće, osim moderno uređene kuhinje sa granitnom radnom pločom. Osim glavnih prostorija, u kući se nalaze i biblioteka, kancelarija i sobe za druženje, a u dvorištu se nalazi i teniski teren koji je Elen naknadno izgradila.

makonda-tracker