uživa

Tradicionalno i skromno: Pogledajte u kakvoj kući živi glumica Riz Viterspun (FOTO)

1

Njeno dvorište je pravi raj na zemlji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Riz Viterspun iza sebe ima veliku godinu. Sa uspehom serije "Big little lies" i njeno angažovanje u pokretu "Time's Up" za pomoć žrtvama zlostavljanja, opravdano je reći da je plavokosoj glumici i producentkinji potrebno mirno mesto gde će pobeći posle dugog dana. Njena kuća u Kaliforniji je upravo to, ali i mnogo više.

 

 

 

Pre samog ulaza u kuću Riz voli da pokaže svojim gostima da su dobrodošli, ali ne onom uobičajenom porukom na otiraču, već porukom "Hey y'all" ("Hej, svi"). Tu je i vrlo umiljat pas.

 

#SundayFunday. Coffee, with a little Pepper. ?☕️

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Iza ulaznih vrata na prvi pogled primećuje se da je Rizin ukus za enterijer je tradicionalan, ali i pun boja. Hodnik je u neutralnim bojana i sa plavosivim tepihom.

 

That feeling when all the kids go back to school...? Now what? #AmIRight #BackToSchool

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Svetloplava nijansa nastavlja se u tepisima, jastucima i zavesama. Zlatna boja pokazuje da je Viterspun fan metalnih trendova. Ali ono što je najlepše u vezi sa njenim domom jeste da je ona potpuno opuštena u vezi sa enterijerom. Prednost daje udobnosti nad luksuznim komadima nameštaja.

 

To pokazuje i ova sofa koja izgleda jako udobno.

 

Kuhinja je možda Rizina omiljena prostorija u kući. Sva je u belim i plavim nijansama. Ove preslatke posude sa brašnom i šećerom upotpunjuju ovu drvenu kuhinju. Svaki detalj pristaje odlično.

 

Ipak, spavaća soba najbolje pokazuje glumičinu ličnost - počev od jastuka sa njenim inicijalima.

Otkad živi u Kaliforniji, prirodno je da u zadnjem delu kuće ima veliku terasu sa dvorištem, velikom zelenom površinom i bazenom.

 

 

makonda-tracker