Glossy dom poznatih

NAJLEPŠA I NAJVEĆA KUĆA NA VOŽDOVCU: Katarina Grujić otvorila vrata svog LUKSUZNOG DOMA (FOTO)

32

Pevačica Katarina Grujić ne može dan da zamisli bez svoje porodice za koju je mnogo vezana. Pošto je često odsutna od kuće zbog prirode posla, pevačica se raduje slobodnim danima, koje najčešće provodi sa majkom Biljanom, ocem Milićem, sestrom Bojanom i sestrićem. 

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U luksuznoj porodičnoj kući sa bazenom, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, pevačica ima svoj zaseban stan, u kojem poseduje sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom uksus, pa najčešće u njemu i boravi.

 

foto: Privatna arhiva

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a predhodno smo živeli u stanu. Rođenda sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se t najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači- Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: " Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - rekla je Kaća prošle godine za magazin Glossy i dodala:

 

foto: Privatna arhiva

- Moja mama je zadužena za taj deo, ali meni nikada nije problem da i ja užem u kuhinju i spremim nešto. Volim to, kao i da iznenađujem svoju porodicu ukusnim specijalitetima, a pogotovo sestrića. Kada sam slobodna, gledam da što više vremena provodim sa sestrićem i da se što više igram sa njim. Sad je najslađi. Sve će mi to nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući - rekla je pevačica koja je tada najavila da će se useliti u svoj novi prostor.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker