TU JE SAM

Daleko od luksuza i grada: Ovo je kuća Šabana Šaulića u Krčedinu (FOTO)

3

Pevač Šaban Šaulić je neko ko je na sceni prisutan nekoliko decenija. Važi za jednog od najpopularnijih i najtraženijih vokala na ovim prostorima.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Mnogi su očekivali da umesto vikendice ima vilu, ali njegova kuća u Krčedinu je daleko od luksuza koji su mnogi očekivali. Tu često odlazi kada se nakon života na Dedinju uželi prirode.

 

foto: Zorana Jevtić

Već bih bio preko na pecanju da nisam noćas zabrljao s pićem i umorom", rekao je Šaban, a onda je dao i uputstva momku s električnom kosačicom koji se zaneo u poslu, pa počeo da kosi i tuđu šikaru. Navikli ljudi da Šaban kosi. Sada sam mu tačno rekao dokle da ide.

Slavlje u porodici Šaulić: Ovako Šaban i njegovi najbliži proslavljaju Svetog Jovana (FOTO, VIDEO)

 

foto: Zorana Jevtić

Familija mi je u Beogradu, niko nije povukao na mene da voli prirodu. Dođu, ja im spremim ribu, ručaju, budu dva-tri sata i odu. Nisam veliki stručnjak za ribu. To je Miša barba, moj komšija, i moj drug Miki, mi se pomažemo. Imamo zaduženja kad se pravi čorba, ja tada seckam luk. Idemo preko na pecanje, pojavi se smuđ, bela riba, nju najviše volim. Svojevremeno sam jeo samo soma, smuđa i kečigu, a otkako sam probao belu ribu, samo nju jedem. Nema ništa slađe", rekao je Šaban.

foto: Zorana Jevtić

 

 

makonda-tracker