izazvala bes

Otkrila pol bebe i razočarala se: Kloi Kardašijan naljutila mame širom sveta!

0

Najmlađa od sestara Kardašijan, koja će uskoro postati mama, u trenutku bejbi buma koji je zavladao u njenoj porodici, nije baš najzadovoljnija....

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson ove godine će dobiti prvo zajedničko dete, a američki mediji javljaju da je reč o bebi ženskog pola!

 

U poslednjoj epizodi rijalitija U korak s Kardašijanovima, starleta je saznala da nosi devojčicu, zbog čega se, navodi američka štampa, razočarala. Kako se dodaje, njoj je ovu vest saopštila njena polusestra Kajli Džener, koja je i sama 1. februara donela na svet ćerku.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

- Zaista se nadam da Kajli laže. Stvarno sam želela dečaka - izjavila je Kloi.

 

Očekivano, roditelji koji prate Kloi na društvenim mrežama obrušili su se na nju jer je poznato da je rijaliti zvezda dugo maštala o majčinstvu, a sada je nezadovoljna zbog pola.

 

Lepotica je kasnije na Tviteru istakla da se pomirila sa činjenicom da će dobiti ćerkicu. Uz to, ona je istakla i da se raduje što će njena devojčica odrastati sa ćerkama njenih sestara Kim Kardašijan i Kajli Džener.

 

- Tako sam uzbuđena što će moja ćerka zauvek imati najbolje prijatelje u Čikago i Stormi!!! Bog je veliki! Hvala ti, Bože, na našoj princezi - napisala je Kloi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker