Vreme je

2 million dollar baby: Kevin Džonas sam podigao porodični dom, a sada ga prodaje? (FOTO)

0

Sada kada sa suprugom Danijel očekuje drugo dete, poznati muzičar smatra da je "krajnje vreme" da proda vilu koju je "podigao sa svoje dve" i preseli se u drugu, ne tako daleko...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najstariji član Džonas Bradrsa prodaje porodični dom za 2,48 miliona dolara. Bez obzira na cenu, imajući u vidu da je to Kevinovih ruku delo, veliki broj fanova grupe stalo je u red zainteresovanih, i dobro su opremljeni strpljenjem! Kuća ima pet spavaćih soba, šest kupatila, podrum vina u koji može stati čak 1500 boca, veliku dnevnu sobu sa dodatnim pušačkim delom, kao i "momačku sobu" u podrumu.

 

Ovaj dom istinski je porodični, s obzirom da Kevinova braća i članovi poznatog benda imaju svoju sobu u kojoj mogu provoditi vreme, što su često i činili. Takođe, garaža je dovoljno velika da čuva sva njihova vozila.

 

Pre četiri godine, Kevin je već pokušao da proda ovu vilu za 3,35 miliona, ali bezuspešno. Umesto nje, on i supruga prodali su drugu, udaljenu tek nekoliko minuta. To je još jedan razloga zašto je baš sada "krajnje vreme" ovoj reći zbogom.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker