Otkrila

Ruška Jakić prodala kuću: Nikakav luksuz, samo sam ovo ponela za uspomenu, da se zna kakvi su mi koreni

0

Ruška Jakić prodala je kuću u kojoj je provela veći deo života. Sada će živeti u stanu, a na samom ulazu u njen životni prostor nalazi se veliko ogledalo, kako bi voditeljka pri samom ulasku sebi izgovorila mantru: "Dobro došla, lutko".

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ruška Jakić otvorila je vrata iznajmljenog stana na Zvezdari, u kojem boravi dok stan koji je kupila ne bude u potpunosti uređen. Na samom ulazu u njen trenutni životni prostor nalazi se - šta drugo nego veliko ogledalo, a evo i zašto!

 

Ne odustaje od ljubavi: Ruška Jakić traži četvrtog muža (FOTO)

Kada uđem u stan pogledam u ogledalo i kažem - jao, lutko, dobro došla, lutko... Dovoljno je jedno veliko da mogu da bacim pogled i kažem: 'Lutko, život je tek pred tobom'. Uvek sam zadovoljna onim što vidim, jer da bi čovek rekao sebi: 'Dobro jutro, lutko' mora nešto da uradi za sebe. Ja se istuširam, operem kosu, obučem bademantil i skuvam kafu", izjavila je za Puls legendarna Beograđanka, te tako i otkrila svoju jutarnju rutinu.

Ruška Jakić hitno prevezena u Urgentni centar

Kuća u kojoj sam ceo život živela je prodata, ali sam umesto nje uzela stan koji je u izgradnji pa ću ovde biti godinu dana. Nikakav luksuz, nikakve gluposti, ponela sam sa sobom iz kuće samo neke uspomene."

 

foto: Dado Đilas

Moja prababa je bila dvorska dama i ovo je kofer u kojem je putovala, muž joj je bio konjički potpukovnik. I prenela sam jednu beržeru, u kojoj moja prababa sedela. To sam ponela kao uspomenu da se zna da Ruška Jakić ima korene. Moje Bogorodice, moje slike, moja deca i čuvene nagrade", objasnila je Ruška.

makonda-tracker