naljuti ih šta god da napiše

Teške muke jedne milionerke: Kim Kardašijan se ponovo žali, pratioci je ponovo ismevaju

0

Najpoznatija zvezda rijalitija na svetu požalila se na Tviteru na probleme koje sa sobom nosi plava kosa...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pre nekoliko meseci, Kim Kardašijan Vest odlučila je da se vrati među plavuše, a opredelila se za pepeljastu nijansu. U pitanju je boja koju nije lako održavati, pa je Kim rešila da se izjada svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter.

 

Jedno njeno pitanje bilo je dovoljno: Kim Kardašijan ponovo zapalila društvene mreže - ovog puta bez golotinje

 

- Provela sam poslednjih nekoliko dana izbenjujući koren. Radimo to u fazama da ne bi sve propalo. O, moj Bože - trinaest sati i još uvek traje. Ovu plavu kosu je jako teško održavati - napisala je iscrpljena Kim.

 

foto: Profimedia

Dok među njenim pratiocima ima onih koji je mole da izdrži jer izgleda prelepo, ali i onih koji se nadaju da to znači da će se Kim vratiti među brinete, dosta je onih koji je ismevaju jer se ponovo žali na trivijalne stvari.

 

Tvoj život je tako težak, Molim se za tebe, Kim!, Ostani jaka!, Sad sam pod stresom zbog tebe i Problemi prvog sveta samo su neki od komentara onih koji osuđuju Kardašijanovu zbog jadanja.

 

foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da se starleta žali na to da mora... dugo da sedi dok je neko doteruje. Ranije je u intervjuu za magazin People ispričala da je, kada je tek prelazila u plavu boju, prvi deo tretmana trajao 12 sati, a drugi pet, kao i da se strašno plašila za svoju kosu.

 

makonda-tracker