život iz mašte

Udaja za najboljeg frajera na svetu nije sve: Otkriven još jedan razlog da iz dna duše zavidimo lepoj glumici (FOTO)

1

Popularna glumica nije naročito omiljena u svetu, budući da je osvojila srce jednog od najpoželjnijih muškaraca na planeti. Nakon što je o njoj otkriveno još nešto, ona nam nije bliže srcu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Rouz Lesli nije miljenica žena ovih dana. Razlog je jednostavan, njena veridba s Kitom Haringtonom - Džonom Snežnim iz "Igre prestola". A sada je glumica ponovo u žizi, i to zbog dvorca u kojem je odrasla, a koji se odnedavno iznajmljuje.

 

Da, ona se stvarno verila sa Džonom i da ona je stvarno odrasla u zamku.

Vest da se njena kuća iz detinjstva iznajmljuje pojavila se na sajtu za rentiranje "Airbnb".

 

Džon Snežni, Džejmi Lanister ili Sivi Crv? Idealni frajeri iz Igre prestole za svaki horoskopski znak

 

Tamo se nalaze fotografije zamka, njegovog bajkovitog enterijera i eksterijera.

 

 

Dvorac se zove Liklihed, sagrađen je u 15. veku i nalazi se u Aberdinu u Škotskoj gde je Rouz odrasla.

 

Glumičini roditelji Sebastijan Arbuthot Lesli, koji nosi zanimljivu titulu starešine Aberdinsir od klana Leslija, i mama Kandid Meri Sibila Kandi Lesli ( devojačko Veld), za iznajmljivanje sobe u dvorcu sa doručkom traže 110 funti (125 evra), dok iznajmljivanje celog dvorca za jednu noć kosta 600 funti (684 evra).

 

Dvorac se prostire na ogromnom imanju, okružen je parkom, prostranom šumom i garantuje privatnost, zbog čega se na sajtu preporučuje kao odlično mesto za porodična okupljanja i slavlja.

 

"U njegovom dvorištu možete da spremate sjajan roštilj", piše na "Airbnb-u" i ističe se da su se u parku koji okružuje zamak organizovala brojna venčanja.

Na slikama je, između ostalog, prikazana i prostranom dnevna soba sa kaminom koja se savršeno uklapa sa baš onom slikom dvorca koju ima svako od nas.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker