zavirite u dom poznatog pevača

Miloš Bojanić prodaje ZAMAK na Fruškoj gori ZA 618.000 EVRA: ZAVIRITE U NJEGOVO CARSTVO (FOTO)

29

Poznati pevač Miloš Bojanić, sazidao je svojevremeno za sebe i svoju 24 godine mlađu suprugu Branku novu kuću na obroncima Fruške Gore. U ovaj zamak uložio je milion i po evra, a danas je prodaje po tri puta nižoj ceni.

Miloš Bojanić u bazenu svog zamka
Miloš Bojanić u bazenu svog zamkafoto: Ivan Dobričić

Na obroncima Fruške Gore, nedaleko od Sremske Kamenice, sa mesta gde se pruža prekrasan pogled na nepregledne pašnjake, smešten je dom pevača Miloša Bojanića, pobednika druge sezone rijaliti šou-programa Farma i njegove supruge Branke. Velelepnu vilu od sto osamdeset kvadrata čini pet velikih prostorija koje su Miloš i njegova lepša polovina uredili prateći samo sopstveni ukus, tako da imdom u potpunosti garantuje izolaciju od gradske vreve. Ovu vilu posetili smo 2010. godine, kada se Bojanić tek bio uselio. Pogledajte šta smo tamo videli i šta su nam Miloš i Branka ispričali.

 

 

Miloš Bojanić sa suprugom brankom
Miloš Bojanić sa suprugom brankomfoto: Ivan Dobričić

 Sve do pre tri meseca stanovali smo u kući koja je samo dvesta metara udaljena od našeg novog doma. Kada smo je prodali, odlučili smo da ostanemo ovde na Tatarovom brdu u istoj ulici jer je ovde vazduh najsvežiji, a cvrkut ptica najjače se čuje. Ne smeta nam što smo dalje od grada jer automobilom za samo osam minuta stižemo do centra Novog Sada", objašnjava Miloš.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Supružnici su se u ovu kuću uselili prošlog Uskrsa, tako da njeno opremanje još nisu potpuno završili. Pošto nije želeo da sve poslove prepusti majstorima, Miloš je pojedine delove kuće sređivao sam i to mu je predstavljalo pravo zadovoljstvo.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Bordo parket kojim je prekriven ceo pod u našem domu, a koji smo uvezli iz Kine, postavio sam sam sa svojih deset prstiju. Želeo sam da dam svoj doprinos gradnji kuće i uživao sam u tome", ističe pevač koji je učestvovao u grubim radovima na kući, a njegova tridesetpetogodišnja supruga bila je zadužena za odabir nameštaja.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Pošto sam po profesiji kuvarica bilo mi je stalo da se kuhinja opremi po mojoj želji, majstor je sve pravio po mojim nacrtima tako da su mi potrebne stvari nadohvat ruke. Baš u toj prostoriji provodim i najviše vremena," kaže crnokosa Branka.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Dok Branka najviše vremena provodi spremajući razne kulinarske specijalitete, Miloš obožava da se opušta u kućnom bazenu i sauni, a potom uživa u dnevnoj sobi.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Najviše volim da sedim ušuškan u polukružnoj kožnoj garnituri koja je pravljena baš za nas jer u prodaji nismo mogli da pronađemo onu koja bi nam po dimenzijama potpuno odgovarala, a nastala je od posebne kože koja je kvalitetna i meka. Namerno smo želeli da bazen bude sazidan unutar kuće jer uskoro krećemo na Crnogorsko primorje gde u Baošićima boravimo po celo leto," kaže čuveni Farmer.

Iako zidovi još nisu ukrašeni umetninama, Miloš je u dnevnoj sobi već odredio mesto na kojem će biti okačen portret njegove pokojne majke koju je voleo najviše na svetu.

 Još nismo stigli da okačimo slike, ali sam isplanirao da u dnevnoj sobi bude portret moje majke koja sedi za šporetom na kojem je plava šerpa. To je prizor koji pamtim", ističe Miloš.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić


Pored velike sofe, i ostali nameštaj je pravljen po narudžbini. I bračni krevet u spavaćoj sobi osmislili su supružnici, a prilikom uređenja intimnih prostorija bilo im je veoma važno da i kupatilo bude sređeno tako da im pruža potpuni užitak.

 

Krevet ima specijalan ortopedski dušek na kome se spava kao na oblaku. Posebnu pažnju posvetili smo uređivanju kupatila u koja se ulazi iz spavaćih soba. Oba su opremljena velikim tuš kabinama sa saunama, turskim kupatilom i masažerima," kaže Branka, dok je Miloš bio zadužen za uređenje dvorišta.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Veliki sam esteta pa sam želeo da moja kuća izgleda lepo. Kupole na kući urađene su tako da se kuća razlikuje od ostalih u okruženju, a kamena fasada bila je moja ideja. Za nju sam sam lomio kamenje. Uskoro ćemo dvorište ukrasiti velikom fontanom iz koje će izvirati reka koja će proticati kroz dvorište i potom će se slivati u malo veštačko jezero," ističe pevač.

Dom MIloša Bojanića
Dom MIloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Prostorija u kojoj je bazen najveća je u kući, a sa njenih prozora prostire se pogled na pašnjake.

 

 Prošlu kuću smo prodali jer nije bilo mesta da se u njoj napravi bazen, a ja sam to želeo po svaku cenu. Uvezli smo ga iz Kine i tek sam sada zadovoljan," otkriva Miloš.

 

Dom Miloša Bojanića
Dom Miloša Bojanićafoto: Ivan Dobričić

Iako ima mnogobrojnu porodicu njegovi sinovi koji ne žive u Srbiji još nisu imali prilike da vide ovu izuzetnu kuću napravljenu za uživanje. Miloš s nestrpljenjem iščekuje dan kada će i njegovi naslednici uživati u plodovima očevog rada.

 Jedan sin mi je u Americi, a drugi u Kanadi i još nam nisu bili u gostima. Jedva čekam da dođu i vide šta sam napravio za njih jer sve što radim u životu, radim isključivo da njima bude što komfornije," završava Miloš.

 

 

Tekst je objavljen u 251. broju magazina Story, 13. jula 2010. godine.

makonda-tracker