iza kulisa

Posle 9 meseci teških reči i žestokih uvreda zakopale su ratne sekire: Jelena Karleuša se izvinila Viki (FOTO)

0


U finalu „Zvezda Granda“ desilo se jedno veliko pomirenje - posle devet meseci žestokih uvreda Jelena Karleuša se pokajala i zatražila oprost od Viki Miljković!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Njihovi sukobi su oboležile veliki broj emisija Zvezda Granda, a sada su odlučile da stave tačku na to.

Žao mi je što sam te vređala, ali prosto si me dirala u nerv“, rekla je JK koleginici, koja je prihvatila ruku pomirenja: „Super! Znala sam da nisi zla“

Mala od skandala, koja je za Viki govorila da je glupača i budala i da je ona za nju magistar nauka, odlučila je da pruži ruku pomirenja.

 Ma Viki je super! Moram da kažem da mi je bila komšinica na Bežanijskoj kosi. Nekad sam umela da preteram s njom, ali sve zbog šou-programa i gledanosti. Žao mi je ako sam je nekad uvredila i izvinjavam se. Mada, ponekad stvarno zna da izazove i dira u nerv, ali posle svakog snimanja prosto zaboravimo na nesuglasice - rekla je JK za Kurir.

A šta na sve to kaže Viki?

 

Rijana ih je ponela pre naše dive: Jelena Karleuša zablistala na sceni u modnoj kombinaciji o kojoj će se dugo pričati (FOTO)

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Super! Naši sukobi nisu bili smišljeni, jednostavno su dolazili sami od sebe. U suštini, nas dve smo dobre i među nama nema zle krvi. Ja znam da Jelena nema loše mišljenje o meni. Mir, mir, mir, niko nije kriv - rekla je Miljkovićeva za Kurir.

 

 

makonda-tracker