osmeh govori sve

Utisci sa venčanja se još uvek nisu slegli: Jelisaveta Orašanin otkrila šta će zauvek pamtiti (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Kosta

28-06-2017 14:06h
Lepa????? Ona??? Ma dajte molim vas!

Pitanje za Kostu

28-06-2017 15:06h
@Kosta
Sta bi trebalo da Vam se da...? Vi sigurno imate zenu koja ima fakultet i mnogo je lepsa i zgodnija od Jelisavete. Rekla bih ipak da imate samo svoje teorije o svemu i o svakome.

Zlatko

28-06-2017 14:31h
Od ove je lepsa i najšrosecnija devojka na ulici. Prenaduvano !

obicna zena

06-07-2017 21:02h
@Zlatko
Lepota je relativna stvar , a i nije presudna za srecu . Kaze se "nasao srodnu dusu" , nisam cula da se nalazi srodno telo ili lice. Lepa je naravno cim je zdrava, mlada , obrazovana, radi odnsno necim se bavi, nasmejana. Prema tome ogromna vecina mladih ljudi su lepi. Ne vidim da nesto faali ovoj devojci. To sto ima lepsih na ulici, ne znaci da ona nije lepa ili da nije lepa onome kome treba biti lepa.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: