presrećni

Suze su mi krenule kada sam video ćerku: Viktor Trociki dva dana slavi rođenje naslednice (FOTO)

0

Srpski teniser u petak po podne postao je tata devojčice. Njegova supruga Aleksandra porodila se u "Narodnom frontu", a ponosni tata je i mama i beba se osećaju dobro.

foto: Reuters
foto: Reuters

 Presrećni smo svi, hvala bogu da je sve prošlo bez ikakvih problema. Video sam bebicu, suze su mi krenule od sreće kada sam je ugledao. Još ne možemo da zaključimo na koga liči, ali je prelepa. Slavili smo do jutra, onako kako to dolikuje - rekao je Viktor za "Blic" i objasnio po kome je devojčica dobila ime.

 

Moja baka se zvala Irina, pa je po njoj moja ćerka dobila ime - kazao je Troicki koji će, kako nam je objasnio, morati nakratko da se odvoji od supruge i ćerke, jer ga već sledeće nedelje očekuju profesionalne obaveze.

S druge strane, teniserova mama Mila već je uvidela na koga liči mala Irina.

 

Viktor otkrio zašto je ćerkici dao ime Irina: Dobila je ime po mojoj baki (FOTO)

 

Jako sam ponosna i srećna što sam dobila unuku. Celu noć smo slavili i narednih dana planiramo da okupimo prijatelje i rodbinu. Videla sam unuku, lepa je na mamu, a dobra je na tatu. Nisam se mešala u odluku oko imena, ostavila sam da to deca odluče. Bitno je da je sve prošlo u najboljem mogućem redu i da se oboje osećaju dobro - kroz osmeh je ispričala Mila.

 

 

makonda-tracker