NJEGOVA STRANA PRIČE

Ona me je udarila a ja sam je ugrizao za ruku: Kris Braun nakon 8 godina otkrio zašto je istukao Rijanu (FOTO)

0

Američki reper Kris Braun postao je preko noći glavna tema svih tabloida kada je, pre osam godina, pretukao pevačicu Rijanu, sa kojom se tada zabavljao.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fotografije pretučene pop zvezde obišle su ceo svet, a osam godina nakon incidenta, reper je u dokumentarnom filmu konačno otkrio šta se desilo te noći. Podsetimo, Braun je prebio pop pevačicu nakon ceremonije dodele Gremi nagrada, 2009. godine.

 

Prevario sam je s nekadašnjom saradnicom i ona je sumnjala, ali nisam priznao. To veče nam je na zabavi prišla baš ona, Rijana je poludela, uzela stvari i izašla napolje. Seli smo u kola, vikala je i tražila moj telefon da vidi s kim se dopisujem. Dao sam joj, a ona je naišla na poruku baš te devojke u kojoj stoji da će biti na zabavi. Naljutila se, gurali smo se, ona me je udarila, ja je ugrizao za ruku - ispričao je reper u dokumentarcu koji će biti premijerno prikazan u avgustu, a preneli su američki tabloidi.

 

Kris Braun dobio još jednu zabranu prilaska, a zatim šokirao javnost priznanjem: Ljubomoran sam i lud, ako ja ne mogu imati devojku, neće niko!

 

Osim toga, Braun je ispričao da pomenuti incident nije bio prvi u kom su njihove svađe prerastale u fizički obračun, ali da su uvek uspevali da izglade stvari.

 

 

 

 

makonda-tracker