nisu razumeli

Marijana Mićić prvi put o predrasudama publike: Ljudi su mislili da smo Ana i ja glupače

0

Popularna voditeljka i glumica nedavno se osvrnula na period u svom životu tokom kojeg se suočila s neprijatnim predrasudama.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

 

Pre oko 13 godina, Marijana Mićić i Ana Mihajlovska učestvovale su u projektu Jednostavan život, koji je privukao mnogo pažnje gledalaca. Obe ove talentovane lepotice odmah su dobile veliki broj obožavalaca zbog svoje neposrednosti i humora.

 

Zanimljivi detalji sa nezaboravnog putovanja Marijane Mićić i njenog voljenog Miloša: Za praznik - u Španiju! (FOTO)

 

- Zamisao je bila da taj projekat rade dve devojke, cice koje nikad u životu nisu provirile iz grada, a Ana i ja smo letnje raspuste provodile kod rodbine na selu, pa nam, zapravo, ništa nije bilo strašno. Sećam se da smo jednog dana išle na njivu, pa smo se presvukle u šorts i patike, a reditelj nas je vratio da navučemo suknje i štikle. Takav je bio koncept emisije - objasnila je nedavno Marijana.

 

foto: Youtube Printscreen

Kako je ona istakla, publika nije razumela da je reč o koncepciji emisije, već su verovali da su Ana i ona same pravile takve greške u koracima.

 

- Gledaoci to nisu znali i mislili su da smo glupače, međutim, takva je bila tema i bez takvih ispada ne bi imalo smisla. Možda je kasting bio pogrešan, ali nam je bilo zabavno, kao i publici koja je to pratila. To je bilo toliko nevino u odnosu na ono što se danas plasira - istakla je ona.

 

***

POGLEDAJTE

Pred kamerama su godinama, a nisu ostarile ni dana: Evo kako je 10 naših najpoznatijih voditeljki izgledalo na početku karijere

 

 

makonda-tracker