Kako one vide ŽIvot?

Isidora Bjelica, Mirjana Bobić Mojsilović, Dragana Katić i još mnoge poznate dame otvorile su dušu i pričale o pobedama, strahovima i svakodnevnim izazovima (FOTO)

0

Nekoliko ostvarenih dama govori o svom odrastanju, životnim istinama kojima su ih roditelji naučili, o tome gde su ti isti roditelji možda nesvesno sa najboljim namerama i pogrešili.

foto: Fabrika Fotografa
foto: Fabrika Fotografa

Kolaž stavova i životnih saznanja Isidore Bjelice, Dragane Katić, Maje Rakovic, Mirjane Bobić Mojsilović, Nade Pavlović, Marine Rajević Savić. Kakve su bile ljubavi, lekcije, promene, očekivanja a kakvi rezulati. Čemu danas uče svoju decu.

 

Poseban segment emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić sadrži pitanja i započete rečenice kojima gosti završavaju te iste misli svojim asocijacijama. Misli poput - Danas je divan dan zato što.....U budućnosti nastojaću da budem....Kada pevam, igram, pišem u meni je....

 

Pogledajte šta su rekle i kako se one nose sa zahtevima vremena u kome živimo.

 

foto: Fabrika Fotografa

 

Poznate dame govore i o svojim strahovima, pobedama, drugačijem pogledu na život i svakodnevnim izazovima i istinama sa kojima se susrećemo.

 

 

Emisiju Iskreno sa Aleksandrom Simić možete pogledati u petak devetog juna od 22h na TV Naša, a reprizu možete da pogledate u subotu 10.juna u 19 časova i u nedelju 11.juna u 17 časova

 

 

 

makonda-tracker