nije gotovo

Maja Nikolić srećna: Sin Lazar još ostaje sa njom (FOTO)

0

Sin pevačice Maje Nikolić koji je prijavio oca Vuka Kandića za nasilje, i dalje će živeti s njom jer poslednje ročište nije održano.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

 

Maji Nikolić sud je produžio privremeno starateljstvo nad sinom Lazarom Kandićem, piše Kurir.rs


Dečak koji je krajem prošle godine podneo prijavu policiji protiv svog oca Vuka Kandića zbog porodičnog nasilja ostaće da živi sa majkom, a tata će moći da ga viđa jednom nedeljno isključivo u prisustvu socijalnih radnika.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Kako Kurir saznaje, proces je trebalo da bude završen u roku od tri meseca, ali će ipak biti produžen. Samim tim dete je ostalo kod majke i s njom će biti sve dok suđenje ne bude završeno.

 

Maja Nikolić: Urlala bih nasred trga da pomognem sinu

Lazar je srećan sa majkom, njemu kod Maje ništa ne nedostaje. Otkako je prešao da živi kod nje, oca je video svega pet puta. Zbog fizičkog maltretiranja koje je doživeo nema želju da mu se vrati. Maja je Lazaru maksimalno posvećena. On joj je, kao i stariji sin Novak, na prvom mestu. Maja ne odustaje od borbe i sad joj je najvažnije da dobije stalno starateljstvo - kaže naš izvor.

Inače, Kandiću i dalje važi zabrana prilaska detetu i njegovoj školi bez prisustva socijalnih radnika. Poslednje ročište je odloženo jer žalba koju je uložio advokat Vuka Kandića treba da se prosledi Višem sudu.


Podsetimo, Lazar Kandić, nakon razvoda roditelja, prema odluci sudu ostao je da živi kod oca, koji je dobio starateljstvo. Maja je imala pravo da ga viđa, a morala je i da plaća alimentaciju. Sve to se promenilo onog trenutka kada je dete prijavilo oca za nasilje.

 

Najveće i najlepše dve gluposti koje sam napravila su, zapravo, i kruna moje karijere: Maja Nikolić otkrila čime se najviše ponosi!


Ekipa Kurirs zvala je pevalicu Maju Nikolić, ali ona ne sme da komentariše slučaj do okončanja postupka.

 

 

makonda-tracker