mnogi je i danas obožavaju

U braku su 20 godina, opčinila je Srbiju u filmu "Mi nismo anđeli": Znate li koja glumica je supruga Milana Čučilovića?

0

Iako su oboje veoma poznati glumci svoj privatni život drže iza zatvorenih vrata 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Pavlović Čučilović, proslavila se ulogom Marine u filmu „Mi nismo anđeli“. Iako je prošlo više od dvadeset godina od emitovanja ove serije mnogima je Milena ostala u srcu.

 

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo. Ipak, kako je na glumačkoj sceni duže  od dve decenije postoje činjenice koje nisu mogle da se sakriju.

 

Naime, Milena je više od dve decenije je u braku sa kolegom Milanom Čučilovićem kojeg je publika u Srbiji zavolela još u seriji "Gore dole".

 

Ovaj glumački par ima troje dece i mada se oduvek trude da svoju intimu sakriju od očiju javnosti, u medije su često isplivalale informacije o tome da u njihovom braku nije baš sve sjajno, pa se tako više puta spekulisalo o njihovom razvodu.

 

Informacija da se razvode, pojavljivala se u novinama više puta, ali su oni to uvek demantovali.

 

 

- Ne rastajemo se. Imali smo manjih trzavica i sad je sve u redu - izjavila je Milena pre nekoliko godina kada se prvi put pročula vest o navodnom razvodu, pa je dodala:

 

- To je sve periodično, oboje smo individualci, ljudi nas posmatraju i odvojeno i spojeno. Svako ima i svoju karijeru, čak i drugačiji odnos prema pozorištu i glumi. On i kum Dejan Matić Mata uvek sede pred televizorom, dok ja više volim da vreme provodim u garderobi. Milan i mnogi drugi ne ponavljaju tekst pre predstave, ja to činim i po tri dana pre izlaska na scenu - bila je iskrena Milena.

 

Milena Pavlović je supruga našeg poznatog glumca Milana Čučilovića
Milena Pavlović je supruga našeg poznatog glumca Milana Čučilovićafoto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su se upoznali u pozorištu i zavoleli, a jednom prilikom, glumac je istakao da bi želeli i četvrto dete.


- Milena i ja smo želeli troje dece. I sada ponekad maštamo da dobijemo četvrto, ali to je stvarno u domenu naučne fantastike. Kada bi samo moglo bolje da se živi u Srbiji, onda bismo proširili porodicu - ispričao je glumac.


Glumica ne krije da uživa u ljubavi i porodici, a iako svoj život drže daleko od očiju javnosti, jednom je izjavila:

 


- Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo "điki-điki" i onda se cmačemo. To uvek pomaže - rekla je Milena.

 

Uprkos tome što se i u protekloj godini spekulisalo o njihovom rastanu, par je još jednom dokazao da su to samo prazne priče. Ako zavirite u njihove profile na društvenim mrežama zaključićete da kod njih sve funkcioniše normalno.

 

makonda-tracker