tuga

Sarađivao je sa dobro poznatim brendovima i kod nas: Mladi maneken iznenada preminuo

1

Svet modelinga je ponovo ostao u šoku nakon smrti 27-godišnjeg manekena.

Džeremi Ruelman
Džeremi Ruelmanfoto: Instagram/printscreen

Mladi maneken Džeremi Ruelman je preminuo sa samo 27 godina, a vest o njegovoj smrti je objavio na Instagamu modni dizajner Kristijan Siriano, koji je Džeremija smatrao svojom muzom.

 

On se u nedelju oprostio od manekena tako što je objavio niz njegovih footgrafija i napisao dirljivu poruku posvećenu Džeremiju.

 

- Nikada nisam objavio nešto slično, ali stvarno je teško izgubiti prijatelja koji je bio tako lepa duša. Ovo je za Džeremija, najlepšeg muškarca koji je davao toliko ljubavi svima koje je upoznao bez obzira na sve.

 

- Šaljem svu svoju ljubav njegovoj porodici i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se opet sresti jednog dana, ali sada ga samo želim zagrliti. Lepo se odmori J. mi te svi puno volimo! Pošaljite ljubav njegovoj poordici danas, molim vas - napisao je kreator za kraj.

Po njegovom biografiji, Džeremi je bio iz Nju Džerzija, studirao je psihologiju, a potom počeo da se bavi modelingom. Sarađivao je s brojnim brendovima i dizajnerima, a njegova poslednja objava je nagoveštavala početak saradnje sa brendom Tommy Hilfiger.

 

makonda-tracker