estetično

NAJTRAŽENIJI 3D SAT JE PONOVO DOSTUPAN: Po PROMO ceni od samo 2.190 dinara!

0

Dekorativni sat koji pristaje svakom zidu ponovo je dostupan! Bilo da želite da promenite izgled poslovnog prostora ili doma, sa 3D satom greške nema. Enterijer postaje interesantniji, moderniji i ima dodatnu notu elegancije sa ovim dekorativnim, a korisnim predmetom

foto: Promo
foto: Promo

Sat T4311B je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, crna boja visoki sjaj. Debljina brojeva 1,1cm. Brojevi su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

 

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA.

 

Sat
foto: Promo

 

U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu.

 

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije.

 

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

 

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D i akrilnih satova, kao i drugih predmeta za uređenje prostora.

makonda-tracker