bez dlake na jeziku

JE LI PEVAČIMA ZAISTA NAJTEŽE? Goca Tržan se obratila kolegama koje se žale što su im otkazani nastupi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

x

18-03-2020 13:10h
Hvala ti Boze, sa najvecim zadovoljstvom ostavljam komentar. U zadnjih 40 g. pojavilo se drustvo tzv. pevaca koji su svojom tzv. muzikom oduvali sve srbske istinske vrednosti sa scene a prvo pesmu. Dakle, molih se bezboj puta Bogu, da nas spasi od nas a ovo je najlepsi odgovor za moje usi. Hvala za koronu I spas od ovih koji propagiraju frekvencije sdotonskog zla. IMA BOGA. Sedite tu gde jeste jer ni za to niste svi od zorice,brene I cece do ace, djanija I ostalih bednika. HVALA.

Sta je sa

18-03-2020 14:27h
Licem ove tete?

Maxmen

18-03-2020 16:03h
Pevaj svom coveku pa ce te nagraditi u naturi.

Mala

18-03-2020 16:06h
Koleginice tbi je sve isto jer nigde ne nastupaš.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: