presrećni

NA KOGA VAM VIŠE LIČI? Seka Aleksić podelila NEODOLJIVU fotografiju sina Jovana i očarala pratioce

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

mira

30-01-2020 15:26h
Mora li odmah na mreže ? Dete je još toliko malo da se nije ni oblikovalo ! Nekad je narod bio normalan i strogo je pazio na dete do 40 dana , a danas mora odmah po rođenju da ga vidi cela Srbija ! Teška malograđanština!

sara

30-01-2020 16:54h
@mira
bravo za roditelje , ma lepo i napredno dete, masala, a ne slikaju prst, rukicu, nogicu, pa ko da smo debili iscekujemo / slatkisu licis na sebe

Zoran

30-01-2020 15:46h
Ne znam na koga lici mali, ali ovaj drugi mi lici najvise na bi*ona.

Kako

30-01-2020 16:21h
Izgleda Seka puno setala po kineskom trznom centru

Raaza

31-01-2020 12:03h
@Kako
Zuhra i njen parazit.

Maja

30-01-2020 17:19h
Sram vas bilo neljudi! Imate li srce, dusu ili svoje dete? Zasto da ne podeli ovo savrsenstvo i najveci ponos? Ziv bio srecice.

mira

30-01-2020 18:21h
@Maja
Žalosno razmišljanje ! Narod je nekad bio mentalno zdrav i poštovao norme ponašanja koje su od pamtiveka . Dete se pričuva , jer je još nejako ! Da li je to zdravorazumski ili ovo vaše lupetanje ? Kao i Sekino budalesanje!

BB

31-01-2020 14:02h
@mira
A sta mu to moze biti od slikanja, nije ga odvela u trzni centar??? Ajde bre vise, za svakog imas kritiku samo sebe slabo sagledavas. Nekad je narod gledao svoja posla i gurao nos u tudje stvari, nije svakom trazio dlaku u jajetu. Zivi zeno svoj zivot i mani se glupiranja. Moralisti i kriticari kao ti su uvek ali uvek najgori, mnogo puta dokazano i vidjeno.

mira

31-01-2020 17:24h
@BB
Koliko ispranih mozgova koji prihvataju sve što im se servira . Shvatite jednu stvar , da ovde niko Seki ne viri kroz kapiju , nego je sama okačila slike i dala nam za pravo da komentarišemo . Čudim se sve većoj ludosti koja je zavladala !

Mara

10-02-2020 16:43h
Zamislite kada bi svi kačili proizvod svoje strasti i zadovoljavanja na javne mreže.
Svakom je svoje najlepše, šta god da je u pitanju, a najviše dete.
Neka su deca živa i zdrava, a mama i tata malo pametniji.

Romana

10-02-2020 16:45h
Ma ovo nisu oni, ovo je fotka iz jedne turske serije, ali ne mogu da se setim naziva.
Prikazivala se na jednoj televiziji pre pet godina.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: