za aplauz

“MOJA VERKA ZASLUŽUJE U ZLATO DA JE KUJEM“: Marija Šerifović odlučila da obraduje majku poklonom o kakvom mnogi maštaju?

3

Poznato je da jedina srpska evrovizijska pobednica i njena poznata majka Verica Šerifović imaju blizak odnos.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako bi izrazila zahvalnost majci Verici Šerifović za sve što je za nju učinila od kada ju je rodila, Marija je navodno rešila da joj kupi stan u Beogradu na vodi.

 

Pevačica već pregovara sa agentima nekretnine, tvrdi Scandal, a šuška se da je reč o četvorosobnom stanu s pogledom na reke koji košta oko pola miliona evra.

 

- Marija je svesna da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje - objašnjava izvor za ovaj list i nastavlja.

 

foto: Damir Dervišagić

- Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lepo detinjstvo. Zato Mara i kupuje luksuzni stan u kome će Verka da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac. Mara je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verka bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je sreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: Moja Verka zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala - završava izvor.

 

 

makonda-tracker