ZABRINUT

PRINC HARI SE OBRATIO JAVNOSTI POTRESNIM PISMOM: Plašim se da Megan ne doživi sudbinu MOJE MAJKE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Rista

03-10-2019 00:38h
Pa sto si ozenio sponzorusu koja je prosla sito i reseto ,moras da platis svoju glupost nije ona sa tobom iz ljubavi kao ni sa desetinama pre tebe.

Nenad

03-10-2019 01:08h
Koliko bolno a istovremeno istinito. Iako nemerljivo mrzim englesku krunu i MI6 koji su neverovatno mnogo zla naneli Srbiji i Srbima , ovog mladog coveka neizmerno volim i podrzavam. Jos davno sam citao koliko srce ima princ Hari , pomazuci siromasnoj deci Afrike , kao i njegova majka . Princeza Dajana je bila neverovatno humana osoba i slucajno je zalutala u kandze kraljevske porodice . Iako je princ Vilijam ( fizicki) kopija majke , a za malog Harija se cak pricalo da mu je otac , neko od telohranitelja ili fitnis trenera , nije ni vazno ocigledno ne lici na Carlsa nimalo ali je Dijana , njegova majka tu nema dileme. Uzgred Hari je umesto lika kao Vilijam izgleda nasledio dobrotu , njegove majke .
I zbog toga je on jedina osoba te zle i uklete kraljevske porodice koja mi je draga i koju ne mrzim. Iskreno voleo bih da ga ostave na miru da zivi normalno sa svojom suprugom i malim tek rodjenim sinom Arcijem . Da li ce se to desiti , ili ne pokazace vreme , ali intuicija mi govori da sve to nece ici bas tako , lako .
Izgleda da i iz njega progovara intuicija . Posebno sto moja intuicija i te kako sumnja da je pokojna princeza stradala "tek tako" u saobracajki . Onaj SLON je previse jako auto da bi onako bio demoliran odpozadi ( bez jasno pomoci TNT) negde postavlenog u autu .
Zato podrska Hariju , jedinom i predobrom stvorenju iz Bakingemske palate kao i njegovoj lepsoj polovini i bebici . Bog vas cuvao sve .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: