uputila joj važnu poruku

MLADA PEVAČICA PRIZNALA DA JE PLAKALA ZBOG RELJE POPOVIĆA: Evo kako je Nikolija odreagovala na to i šta joj je poručila!

0

Dvadesetogodišnja naslednica Dragane Bekvalac nije krila oduševljenje zbog pohvala koje je dobila od pevačice

foto: Instagram
foto: Instagram

Zoi, pevačica koja je nedavno osvojila publiku pesmom "Eto", je u intervjuu za jedan portal otkrila je da je u osnovnoj školi, poput mnogih svojih vršnjakinja, plakala zbog nekadašnjeg člana "Elitnih odreda".

 

Osim toga, Zoi je njegovu suprugu Nikoliju svrstala u red najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

 

Budući da je tokom godina navikla da Relji izjavljuju ljubav na sve strane, te da ga obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, Jovanovićeva je na ovo reagovala samo osmehom, dok je za mlađu koleginicu, u čiji je rad upućena, imala poruku podrške.

 

foto: Nemanja Nikolić

- Zoi je mlada, talentovana i urbana devojka. Ima, takođe, sve komplimente od mene! - poručila joj je Nikolija.

 

Dvadesetogodišnja naslednica Dragane Bekvalac nije krila oduševljenje pohvalama koje je dobila od pevačice, ali je, i pored toga, istakla da zasad ne bi snimila duet sa njom.

 

- Još uvek sam nesigurna u sebe i osećala bih se ugroženo pored tako velikih zvezda kakve su Nikolija ili Senida. Ali, ko zna, možda jednog dana ukrstimo glasove u nekoj pesmi. Bilo bi to zanimljivo. Međutim, sada želim da se izgradim kao pevačica oslanjajući se samo na sebe, a ne na druge. Milion pregleda koje je zabeležila pesma "Eto" dali su mi podsticaj da se ubrzam sa radom na drugoj pesmi. Ne bih mnogo da otkrivam, ali mislim da ću je izbaciti u roku od mesec dana zajedno sa spotom o kom verujem da će mnogi pričati - ostala je misteriozna Zoi.

 

 

 

makonda-tracker