nedeljama joj je bilo loše

UPORNO JE IGNORISALA BOLOVE DO JUTRA KAD SE DESILA AGONIJA: Katarina Grujić hitno hospitalizovana

2

Pevačica se već mesec dana nosila s jakim bolovima, a čekanjem je samo pogoršavala situaciju.

Katarina Grujić
Katarina Grujićfoto: Nemanja Nikolić

Pevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana pre dva dana zbog teške upale bubrega. Naime, kako saznajemo, pevačica se u poslednjih mesec dana nije osećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod lekara.

 

Međutim, njeno zdravstveno stanje se u poslednje vreme pogoršalo, a nakon što je Grujićeva, pre dva dana, zbog neizdrživih bolova otišla kod doktora.

 

Kaća je pre nešto više od mesec dana počela da se žali kako se ne oseća dobro i da nešto s njenim organizmom nije kako treba. Pošto je od početka letnje sezone mnogo radila, oŠtre bolove leđima, bol u stomaku i konstantni umor prepisala je prehladi i virusima koji vladaju. Iako se stanje iz dana u dan pogoršavalo, ona nije želela da ide kod doktora, ubeđena da nije ništa strašno i da će kroz nekoliko dana biti bolje, ali, nažalost, čekanjem je samo dodatno pogoršala svoje stanje - kaže izvor i otkriva da se Kaća odlučila da ode kod doktora tek kada je su bolovi postali neizdrživi.

Prolazile su nedelje, njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava ne što mnogo alarmantnije od gripa.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker