NESTAŠNI SRCELOMAC

ŠTA ĆE REĆI KURNJIKOVA: Enrike Iglesijas na bini uhvatio obožavateljku za ZADNJICU, a ona mu uzvratila na način na koji je ZAPANJIO i njega i publiku (VIDEO)

0

Kad je slavni zavodnik izveo obožavateljku na binu i uhvatio je za zadnjicu, nije mogao ni da pretpostavi šta će biti njena reakcija

foto: Promo
foto: Promo

Da latino pevač Enrike Iglesijas izvodi svoje obožavateljke na binu nije uopšte neobično. Štaviše, za muzičara je to postalo već svojevrstan ritual, a svaka od devojaka u publici nada se da će baš ona dobiti priliku da je zgodni Iglesijas obuhvati oko struka dok joj pomaže da se popne na stejdž, a potom zagrli i poljubi u obraz.

 

Neke od devojaka se ne bi zaustavile tu, već bi pokušale da ispipaju svoju omiljenu zvezdu, ponekad i na neprikladan način, ali je pevač uvek uspevao da se dostojanstveno nosi s tim.

 

Međutim, na jednom od poslednjih koncerata na turneji, stvari su se malkice otrgle kontroli. Kada je u Amsterdamu počela pesma “Hero”, Enrike se malo više opustio, pa mu je ruka završila na zadnjici zapanjene obožavateljke.

 

 

Međutim, devojka očigledno nije imala ništa protiv njegovog pomalo neprikladnog dodira, već se sa oduševljenjem bacila na pevača i uzvratila mu žestokim poljupcem u usta.

 

Mnogi se pitaju kako na sve ovo gleda ruska teniserka Ana Kurnjikova s kojom je latino zavodnik u vezi od 2001. godine i imaju blizance.

 

 

makonda-tracker