POVRATAK NA VELIKA VRATA

NOVA MINISTARKA JOVANA PAJIĆ: Uvek sam slušala intuiciju i nikada se nisam pokajala!

0

Pevačica Jovana Pajić nova je članica popularnog benda "Ministarke", a za ovaj korak se, kako kaže, odlučila na zahtev mnogobrojne publike i obožavalaca

foto: Promo
foto: Promo

Pesma "Mesec dana" koju Ministarke izvode sa Peđom Medenicom je za samo tri dana od objavljivanja prestigla cifru od milion pregleda na Jutjubu. Da je pesma vrlo brzo postala neverovatan hit, govoroi i podatak da se posle samo jednog dana pevala uglas u jednom beogradskom klubu.

 

"Saradnja sa FM Play produkcijom je bila fantastična. Mnogo mi se dopada što je atmosfera drugačija, i što niko ne odstupa od nekih pravih vrednosti. Svi su opušteni i atmosfera na snimanju je bila odlična. Oni su odlični momci", rekla je nova Ministarka Jovana Pajić.

 

foto: Promo

 

Ona je navela da je do saradnje došlo popuno spontano.

 

"Nekoliko puta smo o tome pričali neformalno, ali ja još uvek nisam bila spremna za taj korak. Međutim, čula sam pesmu i oduševila sam se. Peđa Medenica je sjajan momak, koga poznajem i privatno, a kada sam čula da je duet upravo sa njim, bez razmišljanja sam prihvatila ponudu", objašnjava Jovana koja se posle skoro sedam godina pauze vratila na velika vrata.

 

"Posle izlaska pesme dobila sam mnogo poruka podrške. Mnogi su želeli da mi kažu da su jedva čekali da se vratim na scenu, i da počnem ponovo da pevam. Čini da sam više slušala te druge ljude i da su me oni u jednu ruku "naterali" da se vratim posle ovih 6-7 godina. Uvek sam slušala intuiciju u ovakvim stvarima, i zaista, sa ovakvom ekipom i pesmom, mogu da kažem da se uopšte nisam pokajala", rekla je.

 

foto: Promo

 

Majka dvoje dece i predana supruga smatra da je muzika postala pravi biznis i da se sve pretvorilo u poslovan odnos.

 

"Izgubila se ta strast u stvaralaštvu i izvođenju, a ja sam oduvek negovala taj princip. Drago mi je da sam deo ove ekipe koja deli iste postulate i što sam deo Ministarki", zaključila je Jovana.

 

 

makonda-tracker