putanja uspeha

Ženska srca osvojio je ulogom u TITANIKU, a ONA mu je NAJVEĆA PODRŠKA u kraijeri: Leonardo di Kaprio danas slavi 44. rođendan

0

Evo kako je popularni glumac išao lestvicama slave

leonardo di kaprio
leonardo di kapriofoto: Profimedia

 

Popularni glumac i veliki zavodnik Leonardo di Kaprio danas slavi 44. rođendan. Srca publike, a posebno žena osvojio je ulogom u filmu “Titanik”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Young Leo?❤️ [80s + 90s] (@leodicapriox_) on

 

Svoju karijeru je počeo u televizijskim reklamama, sve dok ga nisu primetili lovci na talente. Angažovali su ga u serijama “Rosanne”, ali karijeru mu je pokrenula uloga u “’Growing Pains”. Njegov prvi film bio je “Što muči Gilberta Grapea”, za kojeg je dobio svoju prvu nominaciju za Oskara za sporednu ulogu. Prvu glavnu ulogu, Leonardo je igrao u filmu “Dnevnik košarkaša”. Publika će ga svakako pamtiti i po ulozi Jordana Belforta u američkoj crnoj komediji “Vuk s Wall Streeta” iz 2013. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @s.aluelareine on

 

Osim glume, DiCaprio je i aktivista te radi s humanitarnim organizacijama koje se bave podizanjem svesti o globalnom otopljenju i obrazovanjem dece iz siromašnih delova zemlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

 

On je poznat i po tome što je njegova majka Irmelin uvek uz njega koja mu je velika podrška.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

 

Kada je u pitanju ljubavni život, iza njega su dugogodišnje veze s Bar Rafaeli i Žizel Bundšen, a od kraćih avantura ona s Blejk Livli. Sada je ponovo u ozbiljnoj vezi s 21- godišnjom Argentinkom Kamilom Moreno.

 

 

makonda-tracker