SKRHANA

Devojka Darka Lazića slomljena nakon nemilog događaja: Ne osećam se dobro! Ako Bog da, sutra ću otići kod moje JEDINE i NAJVEĆE LJUBAVI!

0

Darko Lazić nalazi se u KBC Zemun, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo, a od tog dana članovi porodice i prijatelji sve vreme odlaze u bolnicu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Svi se nadaju da će mu biti bolje, ali se njegova devojka nije pojavila u bolnici, pa je otkrila razlog.


Darka Lazića su danas u bolnici obilazili majka Branka i brat Dragan, dok je u KBC Zemun došao i venčani kum M. Cvetinović i još nekoliko pevačevih prijatelja.

 

Devojka Marina Gagić se nije pojavila, skrhana zbog svega onoga što je čula i videla ovih dana. Ona je otkrila da se razbolela.

 

- Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim - rekla je Marina, te dodala da joj je jako teško što Darka danas nije videla.

 

Podsetimo, Lazić je bio u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća i bubrezi su mu otkazali, a juče mu je izvađena slezina.

 

Dok su majka i brat danas ulazili u sobu intezivne nege i neko vreme proveli iz Darka, prijatelji i kum su došli do vrata intezivne nege, raspitujući se kod lekara i sestara za njegovo zdravstveno stanje, jer dalje nisu mogli. Lekar, koji je primio Darka u utorak, dozvolio je da uz Anu i roditelji i brat mogu da uđu na odeljenje intezivne negu. Ipak, i u tome je postavio ograničenja, pa samo po dvoje mogu da istovremeno koriste tu mogućnost.

 

 

makonda-tracker