OTKRIVAMO

Stručnjaci analizirali GOVOR TELA: Evo šta su rekli o odnosu Kejt Midlton sa njenom DECOM! (FOTO)

0

Krštenje najmlađeg člana porodice princa Vilijama i Kejt Midlton, princa Luisa, izazvalo je veliko zanimanje javnosti, no stručnjaci su se ovoga puta pozabavili vojvotkinjom od Kembridža i analizirali njein govor tela.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Profimedia

U ponedeljak, 1.avgusta u kraljevskoj kapelici kršten je najmlađi sin Kejt Midlton i princa Vilijama- maleni princ Luis. Oduševljeni obožavatelji širom, sveta nisu mogli da dočekaju da napokon vide malenog naslednika, koji je u javnosti posljednji puta viđen 23. maja, po izlasku iz bolnice nakon rođenja.

 

No, nije samo on bio u prvom planu. Sve oči bile su uprte i u Kejt  Midtton, koja je odlično izgledala u elegantnoj haljini, no ono što je mnogima zapalo za oko jeste njen zaštitnički stav nad decom. Pati Vud je analizirala njen pojedinačni odnos prema svakom detetu tokom krštenja, uz mišljenje kako se odnos, očito bazira i na tome na kojem su mestu u nasedstvu za tron.

 

Princ Džordž je  rođen je 22. jula 2013, a kršten je 23. u oktobru iste godine. Kao i svaka žena koja se prvi put nađe u ulozi majke, Kejt se nad Džordžom, tokom njegovog krštenja, ponašala veoma zaštitnički i čvrsto držala blizu sebe budućeg kralja. Jednu ruku stavila je ispod njegove haljinice za krštenje, kojom je pokazala skrivenu povezanost sa sinom.

 

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Profimedia

- Želja da oseti njegovu kožu kako bi se osetila sigurnije, kaže Pati Wud, ali i dodaje kako je to i način da uteši dete. Za vreme obreda krštenja Džordž je, za razliku od Luisa, sve vreme bio budan, a Kejt se koristila majčinskim instinktom da bi ga smirila. Isto tako, budući da je njegova uloga u kraljevini sasvim drugačija, te je odmah iza dede i oca u nasledstvu za tron, Kejt ga je okrenula od sebe, kao da ga na taj način želi pokazati svetu.

 

foto: Profimedia

Princeza Šarlot rođena je 2. maja 2015, dok je krštena 5. jula, a gledajući snimke krštenja, Wud kaže kako se odmah na prvu oseti da je sve drugačije. Sam čin krštenja ima veliko značenje kraljevskoj porodici, pa ne čudi da je i vrlo formalno. No, krštenje Šarlot bilo je puno 'normalnije', kao da ovoga puta nije reč o članovima kraljevske porodice.

 

foto: Profimedia

Kejt inače ima divno držanje, no ono što vidimo na fotografijama je da je ovoga puta podigla ramena i zabacila ih unatrag. Sramežljivost i introvertnost kao da su nestali, a njen osmeh je s puno više entuzijazma', otkrila je Pati vud i dodala kako je još jedna razlika u tome što je Kejt odlučila da Šarlot  prije i nakon obreda vozi u kolicima. 

 

foto: Profimedia

Najmlađi od troje dece, princ Luis, rođen je 23. aprila 2018., a kršten 9. jula. Kejt je u crkvu stigla držeći u rukama, a na sličan način držala je i Džordža. 'Drži ga od ispod i lagano podiže, što je zaista slatko. Kao da ima osećaj da je osetljiviji i lomljiv. Nad njim je zaista zaštitnički nastrojena, što je vidljivo iz načina na kojeg ga drži, a zbog čega se on oseća sigurnije', smatra Pati Vud i dodaje kako je pri izlasku petočlane porodice iz crkve primetila tu intimnu vezu između Luisa i Kejt.

 

foto: Profimedia

Iako se govor njnog tela lagano menjao od deteta do deteta, jedna stvar ostaje uvek ista tokom krštenja - osmeh Kejt Midlton koji prikazuje čistu sreću, osmeh koji govori sve.

 

 

 

makonda-tracker