oduševila je mnoge

Uvek je SMERNA i pazi šta oblači: Jelena Đoković raspametila fanove kada je obukla MINI haljinu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

veca

10-07-2018 14:27h
Koga bre ona može da raspameti sem jadnog Novaka...To ljigavljenje preko društvenih mreža nije ni za balavurdiju...Ako je ponosna neka mu to kaže lično.Zašto bi to trebala da zna cela planeta..

svasta ces cuti

10-07-2018 15:37h
@veca
Zasto citas, ako ti smeta?
Sladak su par, a ona je posebno medena.
Ne pasuje u gedzovanski koncept: pametna i nije silikonka.

Ljubomora je cudo

10-07-2018 17:59h
@veca
Zasto nisi stavila puno ime, Veca-vestica? To ti vise pase

slatka je

10-07-2018 22:14h
@Ljubomora je cudo
Veca je neka nakaza. Te su uvek ljubomorne na svaku zgodnu zenu.

Dobices infarkt glupaco ljubomorna

11-07-2018 03:30h
@veca
Pa ti samo kada bi znala koliko si Ti frustrirana i zavidna osoba, ti bi se pokrila po usima tj preko glave i ne bi se pojavljivala nigde, tronfljuco jedna seljoberska. Ti bi na glavu dubila da imas samo mali deo sto Jelena ima tj sto joj je Nole pruzio..

Micika Cicika

12-07-2018 12:32h
@Dobices infarkt glupaco ljubomorna
Zasto ovako grozne,ruzne reci?Sve se to moze reci i na lepsi nacin.

mira

17-07-2018 09:50h
rođeni, jedno za drugo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: